Huawei. DEPASITA IAR de Apple in Vanzarile de Telefoane

Huawei. Compania chinezeasca a fost depasita iar de catre Apple in vanzarile de telefoane, reusind totusi sa aiba un an uimitor de bun, iata cifrele.

Huawei depasita

Huawei. In ciuda realizarilor uimitoare din T2 si T3 2018, compania chinezeasca a fost depasita iar de catre compania Apple in vanzarile de telfeoane pentru T4 2018, o situatie pe care unii cel mai probabil o anticipau. IDC este compania care furnizeaza datele de mai jos, si spune ca Apple a vandut 68.4 milioane de smartphone-uri in T4 2018, in timp ce Huawei a vandut doar 60.5 milioane de smartphone-uri, si Samsung doar 70.4 milioane de telefoane.

Huawei. Pentru chinezi vorbim despre o crestere foarte mare a vanzarilor de telefoane in T4 2018 fata de T4 2017, mai exact, de 18.4 milioane de unitati, sau 43.9% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru cei de la Apple scaderea este de 8.9 milioane de unitati, iar pentru Samsung de 4.1 milioane de unitati, deci Huawei a acaparat cam tot, plus ceea ce au lasat in urma restul producatorilor de smartphone-uri, acestia inregistrand o scadere de 18.5% in vanzari.

Huawei a fost depasita de Apple in vanzari, se apropie de Samsung

Huawei apple smartphone t4 2018

Huawei. Chinezii au fost singurii cu cresteri in vanzari, OPPO si Huawei avand deasemenea parte de cresteri, modice, dar spre deosebire de Apple, Samsung, si restul pietei, au reusit sa mearga impotriva trend-ului. Intreaga piata smartphone a inregistrat o scadere de 4.9% a vanzarilor, adica 19.2 milioane de unitati, insa in ciuda acestor probleme, cei de la Huawei au reusit sa se mentina in top, si sa continue cresterile surprinzatoare pe care le-au avut in vanzari in 2018.

Huawei apple smartphone 2018

Huawei. In ceea ce priveste vanzarile totale inregistrate in 2018, compania Huawei a atins 206 milioane de smartphone-uri vandute, cu 2.8 milioane mai putin decat cei de la Apple, insa cresterea este oricum surprinzatoare. Pe de alta parte, Samsung a inregistrat o scadere cu 25.4 milioane de unitati a vanzarilor de smartphone-uri, semn ca lucrurile stau foarte prost pentru compania coreeana, insa Huawei ramane deocamdata departe de ei, urmand a intrece doar Apple in curand.

Huawei. Anul 2018 a fost cel mai bun din istoria companiei chinezesti, cifrele aratand ca inovatiile pe care le-au implementat pentru produsele lor au fost suficient de bune pentru a genera cresteri foarte mari in vanzari.