Samsung GALAXY S10, PROBLEMA Cititorului de Amprente

Samsung GALAXY S10, are o problema foarte mare cu cititorul de amprente care este folosit de catre compania Samsung, iata ce trebuie sa stii inainte de-al cumpara.

Samsung GALAXY S10 cititor folie sticla

Samsung GALAXY S10 a fost lansat cu un nou tip de cititor de amprente ultrasonic, integrat in ecranul telefonului, acesta permitand scanarea amprentei prin ecran, la fel ca in cazul altor modele de telefoane mobile. Spre deosebire de cititoarele de amprente optice, cel folosit in Samsung GALAXY S10 poate sa faca recunoastere mult mai usor, dar si mult mai rapid, insa desigur ca nu este perfect, asa ca in clipul video de mai jos putem vedea problemele sale.

Samsung GALAXY S10 este testat impreuna cu OnePlus 6T pentru a se arata diferenta in ceea ce priveste deblocarea cand degetele sunt ude, cititorul ultrasonic fiind net superior celui optic, dupa cum si stiam deja. Nu exista probleme cu deblocarea Samsung GALAXY S10 daca degetul este ud, insa ar fi fost interesant de vazut si daca scanarea ar fi fost posibila in situatia in care pe ecran s-ar fi aflat apa, si daca cititorul de amprente ar mai fi functionat..

Samsung GALAXY S10 are un cititor de amprente imperfect

Samsung GALAXY S10 nu are probleme cu foliile de plastic aplicate peste ecran, asa cum au sugerat unii producatori de accesorii pentru telefoane mobile, deblocarea putandu-se face foarte usor in aceste conditii. Din pacate, se pare ca folosirea unei folii de protectie din sticla pentru ecranul Samsung GALAXY S10 nu este o idee chiar atat de buna, pentru ca deblocarea este imposibila, deci fie le evitati complet, fie le cumparati pe acelea care au o gaura in zona cititorului de amprente.

Samsung GALAXY S10 a fost prezentat de catre Samsung fara sa fie oferite informatii cu privire la problemele care pot aparea in cazul in care sunt folosite folii de sticla, insa un fel de protectie tot a fost oferita. Vanzarea Samsung GALAXY S10 de catre partenerii Samsung nu se face si cu folii de protectie din sticla, vanzatorii fiind instruiti sa le recomande doar pe cele din plastic, cel putin la operatorii de telefonie mobila, sau alte tipuri de magazine partenere.

Samsung GALAXY S10 sufera de o problema pe care unii o asteptai pentru aceste dispozitive, iar asta pentru ca cititoarele de amprente ultrasonice inca nu sunt perfecte.