Samsung GALAXY S10. Veste GROZAVA Anuntata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. O veste grozava a fost anuntata pentru telefoanele companiei Samsung, iata ce surpriza complet neasteptata vine pentru ele in acest moment.

Samsung GALAXY S10 vanzari mari

Samsung GALAXY S10. O veste grozava a fost anuntata pentru telefoanele care au fost lansate pe piata in prima parte a acestei luni, lumea parand sa fie extrem de interesat de ele in momentul de fata. Conform informatiilor furnizate de catre partenerii celor de la Samsung, se pare ca seria de telefoane Samsung GALAXY S10 urmeaza sa inregistreze vanzari surprinzator de mari pana la finalul acestui an, intrecand cu mult seria Samsung GALAXY S9 de anul trecut.

Samsung GALAXY S10. Conform datelor furnizate, sunt estimate vanzari de nu mai putin de 60 de milioane de unitati in cursul acestui an, asta in timp ce pentru seria anterioara s-ar fi inregistrat in jur de 52 – 55 de milioane de unitati vandute. Daca cifrele sunt reale, atunci Samsung GALAXY S10 are sanse de a inregistra vanzari cu pana la 10% – 15% mai mari in comparatie cu modelele vandute anul trecut, iar asta multumita tuturor noutatilor majore oferite pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Veste GROZAVA Anuntata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Compania Samsung a lansat nu mai putin de 4 modele de telefoane pentru a se asigura ca va avea succes, iar printre ele se numara si un model care are conectivitate 5G integrata. Daca isi va creste intr-adevar vanzarile de telefoane la 60 de milioane de unitati in anul 2019, compania Samsung se va apropia cu seria Samsung GALAXY S10 si mai mult de succesul pe care-l are Apple cu telefoanele sale, dar va putea sa tina deaemenea si Huawei la distanta.

The launch of the next-generation flagship lineup in multiple models aims to target designated market segments in order to ramp up overall shipments. As a result, shipments of the Galaxy S10 family are expected to grow 10-15% as compared to its predecessor Galaxy S9 lineup, to reach 60 million units in 2019. And profits generated from the S10 lineup could also be higher.

Samsung GALAXY S10. Dac apana acum telefoanele coreenilor au avut succes, va fi interesant de vazut cum se vor desfasura lucrurile dupa ce Huawei P30 PRO va ajunge efectiv in in magazinele din intreaga lume. Huawei P30 PRO este mai ieftin decat Samsung GALAXY S10 Plus, Huawei P30 este mai ieftin decat Samsung GALAXY S10, iar versiunea Lite e mai ieftina decat cea Samsung GALAXY S10E, astfel ca situatia e una foarte interesanta.

Samsung GALAXY S10. Primele informatii privind vanzarile noilor modele de telfeoane vor fi dezvaluite abia dupa finalul acestei luni, asa ca abia atunci vom afla cat succes au ele.