iOS 13. Vestea GROZAVA si o Promisiune RATATA de Apple (VIDEO)

iOS 13 se apropie incetul cu incetul de lansare, versiunea beta 6 fiind disponibila in momentul de fata pentru toti cei care folosesc iDevice-uri. In clipul video de mai sus puteti vedea o comparatie facuta intre performantele iOS 13 beta 6 si iOS 12.4, iar din pacate avem dovada unei promisiuni ratate a Apple.

iOS 13 inca nu are acele performante duble fata de iOS 12 in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor, nu porneste mai rapid decat vechea versiune a sistemului de operare, si nu doar atat. Din pacate, compania Apple a facut promisiuni mult prea mari pentru clienti in materie de performante, iar iOS 13 este departe de a le indeplini.

In al doilea clip video putem vedea o comparatie intre performante iOS 13 beta 1 si beta 6, si puteti vedea ca exista o imbunatatire substantiala intre cele doua versiuni. Cei de la Apple au reuzit sa faca iOS 13 beta 6 mult mai rapid decat iOS 13 beta 1 din multe puncte de vedere, ceea ce este o veste grozava pentru noi.

Din alte puncte de vedere, iOS 13 beta 1 nu este la fel de rapid precum iOS 13 beta 6, dar probabil ca pana cand versiunea finala va fi lansata, se vor mai rezolva unele lucruri. iOS 13 ar trebui sa fie lansat in versiune finala de catre cei de la Apple cam intr-o luna, dci nu mai avem chiar atat de mult de asteptat.