Huawei Mate 30 PRO va fi LANSAT cu o ZI INAINTEA iPhone 11

Huawei Mate 30 PRO are data de lansare anuntata si se pare ca evenimentul va avea loc cu doar o zi inaintea lansarii iPhone 11, iata care sunt planurile.

Huawei Mate 30 PRO va fi LANSAT cu o ZI INAINTEA iPhone 11

Huawei Mate 30 PRO va fi lansat cu o zi inaintea iPhone 11, conform unor informatii aparute astazi, ceea ce strica intr-o buna masura “ziua speciala” pe care compania Apple o pregateste pentru telefoanele sale. Mai exact, cele mai recente informatii cu privire la Huawei Mate 30 PRO sugereaza faptul ca telefonul va fi lansat pe data de 19 septembrie, in timp ce lansarea iPhone 11 va avea loc in data de 20 septembrie la nivel global.

Huawei Mate 30 PRO a avut aceasta data de lansare anuntata de catre un angajat al companiei Huawei in cadrul conferintei pentru dezvoltatori pe care compania chinezeasca a organizat-o zilele trecute. Huawei Mate 30 PRO are confirmat noul procesor Kirin 990 pe care chinezii ar trebui sa il prezinte la inceputul lunii septembrie in cadrul IFA Berlin 2019, si o serie de surprize sunt deasemenea asteptate pentru el.

Huawei Mate 30 PRO va fi LANSAT cu o ZI INAINTEA iPhone 11

Lansarea Huawei Mate 30 PRO a fost anuntata oficial acum cateva luni bune ca fiind programata pentru septembrie, sau octombrie, deci nu e greu de crezut ca un angajat al companiei spune adevarul privind planurile reale. Problema cea mai mare in toata aceasta situatie sta in faptul ca Huawei Mate 30 PRO nu poate fi lansat fara sistemul de operare Android, care deocamdata nu poate fi licentiat de catre cei de la Google din cauza sanctiunilor SUA.

“Gigantul chinez al telecomunicațiilor Huawei a dezvaluit ca pe 19 septembrie va arăta o nouă linie de smartphone-uri Mate 30 în Europa. După cum ne-a spus sursa, smartphone-urile vor primi un procesor Kirin 990 de top. Una dintre principalele caracteristici ale noului cip va fi creșterea eficienței energetice. Gadgetul va putea suporta afișajul în modul Always On. Poate că procesorul va fi afișat în timpul Conferinței pentru dezvoltatori Huawei.”

Chiar daca pentru Huawei Mate 30 PRO ar exista planuri ca telefonul sa fie lansat in mod oficial in cursul lunii septembrie, aparitia efectiva a telefonului depinde foarte mult si de ceea ce permite Donald Trump. Daca Android nu va putea fi licentiat de catre cei de la Google pentru Huawei Mate 30 PRO, atunci e improbabil ca lansarea sa aiba loc in cursul lunii septembrie, deci ramane de vazut ce se va intampla efectiv cu acest nou produs al chinezilor.

Huawei Mate 30 PRO lansat cu o zi inaintea iPhone 11 ar fi o problema serioasa pentru compania Apple, deoarece atentia de care ar avea parte chinezii i-ar afecta momentul “special” din an.