Windows 10: DOUA Schimbari Foarte IMPORTANTE in Calculatoare

Windows 10 are doua schimbari foarte importante anuntate pentru calculatoarele din intreaga lume, iata ce este pregatit de catre compania Microsoft acum.

Windows 10 modificari

Windows 10 are in plin proces de dezvoltare pentru lansare doua schimbari foarte importante care vor fi disponibile in calculatoarele din lumea intreaga, si care vor aduce o experienta mai buna de utilizare a PC-urilor de catre oameni. Ambele schimbari majore pentru Windows 10 vor fi oferite ca parte a actualizarii care va fi lansata in primavara anului 2020, deci nu vorbim despre ceva ce este oferit acum, ci despre ceva ce va ajunge in viitor la toata lumea.

Windows 10 va avea in primul rand modificat modul in care functioneaza sistemul de cautare disponibil pentru calculatoare, Microsoft rezolvand aici si o problema foarte mare care afecta performantele multor PC-uri. Windows 10 va avea implementat un nou algoritm pentru indexarea fisierelor care sunt disponibile in calculatoare, iar acesta urmeaza sa foloseasca mai putine resurse ale PC-urilor pentru a oferi si o experienta mai buna pentru toti oamenii.

„Pe baza acestui lucru, introducem un algoritm care detectează utilizarea și discul ridicat al discului, astfel încât acesta să poată identifica mai bine timpii de utilizare maximă și să gestioneze indexatorul în consecință. De asemenea, facem modificări pentru dezvoltatori pentru a preveni căutările anumitor depozite și folderele de proiect. pentru a îmbunătăți utilizarea discului. “

Windows 10: DOUA Schimbari Foarte IMPORTANTE in Calculatoare

Windows 10 va avea deasemenea implementata o schimbare serioasa si pentru interfata care permite vizualizarea informatiilor privind starea unei conexiuni de internet a PC-urilor, iar mai jos puteti vedea cum arata. Practic, Microsoft va afisa acum detalii despre perioada de folosire a unei retele, traficul facut prin aceasta, si va oferi noi scurtaturi pentru controlul altor functii, Windows 10 avand toate aceste noutati integrate in actualizarea din 2020.

windows 10 interfata stare retea

Windows 10 are pregatite aceste schimbari ca parte a actualizarii din primavara anului 2020, insa ele sunt doar unele dintre cele care vor fi puse la dispozitia utilizatorilor atunci, iar asta pentru ca mai multe sunt gandite. Windows 10 va avea implementate mai multe schimbari importante atunci deoarece Microsoft vrea sa imbunatateasca radical experienta de folosire a sistemului sau de operare, dar in acelasi timp vrea sa mai scape de unele probleme.

Windows 10 are in momentul de fata pregatita aceasta actualizare pentru a fi oferita undeva prin aprilie/mai, dar deocamdata nimeni nu stie chiar atat de clar care dintre cele doua luni va fi alese pentru lansarea update-ului.