DACIA Sandero: Asa ar ARATA Modelul Nou Pregatit pentru 2021

DACIA Sandero va fi lansata intr-o versiune noua in anul 2021, iar aceste imagini ne prezinta cat de mare ar fi schimbarea pregatita de catre DACIA.

DACIA Sandero arata

DACIA Sandero este una dintre cele doua modele complet noi de masini la care DACIA lucreaza in momentul de fata pentru o lansare, iar in toamna anului 2020 ar trebui sa le vedem prezentate. Deocamdata au aparut doar imagini spion cu noul model al DACIA Sandero, iar in baza acestora a fost facut si un concept care ne prezinta cum ar putea arata noul model de masina, iar design-ul care este propus ne arata o schimbare uriasa pentru serie.

DACIA Sandero ar urma sa semene foarte mult cu versiunea hatchback a Renault Clio daca va fi lansata in aceasta versiune de design, si asta ar fi o surpriza foarte mare pentru clientii care asteapta masina. Desigur ca upgrade-ul pe partea de design este foarte mare, cu o redesenare completa a DACIA Sandero in comparatie cu modelul care este vandut acum pe pietele din intreaga lume, atat sub brand-ul producatorului roman, cat si sub cel al Renault.

DACIA Sandero: Asa ar ARATA Modelul Nou Pregatit pentru 2021

DACIA Sandero arata 2021

DACIA Sandero avea nevoie de o modernizare pentru design-ul pe care-l ofera pentru clienti, iar asta pentru ca actualul design este destul de invechit, si desi masina inca se vinde bine, schimbarile vor veni. DACIA Sandero va avea parte de schimbari mari nu doar la exterior, ci si la interior, acolo unde vom vedea sistemul multimedia EasyLink preluat din masinile Renault, acesta urmand a aduce o experienta mult imbunatatita pentru soferii care o vor cumpara.

DACIA Sandero ar urma sa fie lansata intr-o versiune cu motorizare mica, asa cum s-a intamplat si cu modelele actuale, motoare de pana in 100 cp fiind asteptate pentru versiunile de anul viitor. Pretul este unul dintre motivele principale pentru care DACIA Sandero a avut succes pana acum, iar pentru modelul nou aceasta strategie nu se va schimba, deci ramane doar sa vedem cate dintre zvonurile din presa internationala se adeveresc.

DACIA Sandero ar putea fi prezentata la salonul auto de la Paris, la fel ca noul model de Logan, insa vanzarile ar trebui sa inceapa undeva in prima parte a anului 2021, conform presei internationale.