LUNA: Anuntul INCREDIBIL, cum va fi Afectata TOATA Omenirea

LUNA revine in centrul atentiei multumita unui anunt incredibil, iata ce presupune acesta, si ce impact urias va fi pentru intreaga omenire.

luna probe

LUNA este din nou in centrul atentiei dupa ce un anunt incredibil a fost facut in legatura cu satelitul natural al Pamantului, si e vorba despre unul care va avea un impact pentru toata omenirea, daca va fi dus la bun sfarsit. Mai exact, se pare ca dupa 40 de ani in care nu s-a mai adus vreo bucata de pe luna pe Pamant, chinezii vor sa faca acest lucru, insa de pe una dintre zonele care pana in momentul de fata n-a mai fost explorata de catre vreo agentie spatiala.

LUNA va fi vizitata luna viitoare de catre o nava spatiala chinezeasca trimisa special de pe Pamant pentru a aduna rocile de pe suprafata, dar si pentru a fora sub ea in ideea de a culege si probe de sol din respectiva regiune. Vorbim despre o premiera foarte importanta pentru toata omenirea, deoarece rocile de pe acea parte de pe luna ar putea dezvalui secrete satelitului natural pentru oamenii de stiinta, si ne-ar putea arata lucruri nestiute pana acum.

LUNA: Anuntul INCREDIBIL, cum va fi Afectata TOATA Omenirea

LUNA nu a mai avut pana acum o misiune de acest gen trimisa in zona intunecata a sa, chiar daca pe acolo au mai ajuns alte nave ale americanilor si rusilor, dar niciuna nu a adunat probe de sol pe care sa le aduca pe Pamant. China vrea sa ne arate ca are tehnologii de ultima ora capabile sa aduca pe Pamant probe de sol de pe luna, asa cum fac si alte agentii spatiale, si va fi interesant ce anume va fi descoperit in urma analizarii lor de catre cercetatori.

“Să o duci la nivelul următor și să returnezi mostre de pe Lună este o capacitate tehnologică semnificativă. Misiunea lui Chang’e-5 este de a colecta praful și resturile dintr-o regiune neexplorată anterior a părții apropiate a Lunii și a le readuce pe Pământ. Dacă misiunea va avea succes, va prelua primul material lunar de la misiunile SUA și sovietice din anii 1960 și 1970. Oamenii de știință lunari vor fi dornici să studieze noile probe din cauza a ceea ce ar putea afla despre evoluția Lunii. Materialul ar putea ajuta, de asemenea, cercetătorii să dateze mai precis suprafețele planetelor precum Marte și Mercur.”

LUNA a devenit un nou taram de concurenta intre super puterile lumii, mai toate incercand fie sa retrimita astronautii acolo, fie sa aduca pe Pamant probe de sol pentru analize mult mai complexe. Desigur ca asta presupune si efectuarea unor investitii de miliarde de dolari pentru a duce totul la buna indeplinire, iar in final toate aceste descoperiri vor fi mai mult ca sigur benefice pentru toata omenirea, mai ales ca o colonizare a lunii pare inevitabila acum.

LUNA va fi in urmatorii ani incentrul multor misiuni umane, iar NASA vrea sa faca si o baza permanenta acolo, asta inainte de a isi trimite astronautii catre planeta Marte, unul dintre cele mai indraznete proiecte de pana acum.