Prima Pagina aplicatii iPhone OS 4.0 nu va mai cere sa notati o aplicatie cand...

iPhone OS 4.0 nu va mai cere sa notati o aplicatie cand o stergeti

Presupun ca popup-ul care apare de fiecare data cand vreti sa stergeti o aplicatie instalata din AppStore nu este o noutate pentru voi, stiu ca este foarte enervant pentru unii(me included), deoarece daca te grabesti sa stergi niste aplicatii din SpringBoard te apuca noaptea pana dai “No Thanks” de fiecare data.

Odata cu introducerea iPhone OS 4.0 beta s-ar parea ca aceasta optiune a fost scoasa de Apple si eu personal sper sa nu o mai vad vreodata pe ecranul iPhone-ului meu, insa nu se stie niciodata cum se intoarce apple la 180 de grade si o reintroduce sau o schimba putin si ii mai adauga cateva functionalitati.

Totusi nu doar utilizatorii au avut probleme cu aceasta functie, se pare ca si unii developeri s-au plans companiei din Cupertino deoarece prin intermediul acestei optiuni primeau foarte multe note mici, probabil de la oameni care nervosi ca nu reuseau sa stearga aplicatia dadeau o nota mica cu gandul ca vor “lovi” in Apple dar defapt “loveau” in saracii developeri care nu aveau nici o vina fiind obligati sa introduca respectiva optiune.

Pe mine unul mai mult ma enerveaza decat altceva, voi va bucurati daca va ramane scoasa sau o vreti inapoi?

 • alex

  Pai , eu unul sunt de acord sa o scoata dar totusi este o functie importanta pentru utilizatorii care se uita mai intai la rating-ul aplicatiei inainte sa o cumpere ( inclusiv eu ) deci odata scoasa ar fi mult mai putine ratinguri date.

 • CoSSmiN

  eu unu dau mereu no 🙂

 • @alex: Daca o scot nu vor fi ratings deloc, dar e bine deoarece sunt multi care dau doar de nervi o nota mica si asta are impact asupra aplicatiei.

 • alex

  @zaone: Nu chiar , rating-urile mai pot fi date si din iTunes App Store

 • @alex: Da, uitasem de review-urile din iTunes.

 • Cody

  Eu dau NO … E bine sa o scoata deoarwce cine vrea sa aprecieze un program poate sa. O faca in app store.