Opera Mini – cea mai downloadata aplicatie gratuita din AppStore

Nu e perfecta insa toata lumea o vrea! Opera Mini a ocupat astazi primul loc in topul celor mai downloadate aplicatii in toate AppStore-urile, o situatie nemaintalnita pana acum cu orice alta aplicatie si sunt sigur ca pana si cei de la Apple au ramas putin surprinsi sa constate cat de mult isi doresc clientii lor anumite lucruri.

Din pacate Opera Mini este inca departe de a fi un browser care sa inlocuiasca in totalitate Safari avand in vedere ca are destul de multe buguri, insa cu toate acestea toata lumea a vrut sa experimenteze pe propria piele cum e sa incarci paginile in alt browser decat Safari, cum e sa ti se incarce paginile la o viteza de aproape 6 ori mai mare, in concluzie toti s-au bucurat ca au avut in sfarsit dreptul de a alege ce sa foloseasca pentru a naviga pe internet.

Poate unii nu isi dau seama insa faptul ca Opera Mini este cea mai downloadata aplicatie din AppStore este o palma foarte pare data companiei Apple si sper ca oamenii din conducere sa invete ceva din asta, clientilor le place sa aiba dreptul si posibilitatea de a alege ce sa foloseasca si au demonstrat-o astazi.

Thanks cond0r.