iShield.ro ofera reduceri pentru comenzi cu codul promotional de pe zaone.ro

Incepand de astazi am initiat un parteneriat, cu firma iShield.ro, prin care orice comanda facuta cu codul promotional de pe zaone.ro va beneficia de o reducere dedusa din pretul total al comenzii. Codul va putea fi folosit pentru orice comanda plasata pe site-ul iShield.ro, adica nu conteaza ce fel de folie cumparati pentru ca veti putea aplica acest cod promotional fara nici un fel de restrictie. Codul promotional are valoarea de 5 lei si poate fi folosit oricand doriti sa plasati o comanda pe iShield.ro. Pentru a il folosi trebuie sa selectati un produs de pe iShield.ro, sa il adaugati in cosul de cumparaturi si apoi sa introduceti textul zaone in campu dedicat codurilor pentru reducere.

Acest cod este universal pentru toata lumea, nu exista limite de comenzi ce pot fi facute cu el. Puteti comanda orice fel de folie pentru orice model de telefon fara nici un fel de restrictie deci le puteti spune si prietenilor vostri sa foloseasca acest cod daca vor sa aiba parte de o reducere la comanda. Deci nu uitati codul promotional zaone va aduce o reducere de 5 lei pentru orice comanda plasata pe site-ul iShield.ro.

Articolul precedentAdobe si Microsoft s-ar putea alia impotriva Apple
Articolul următorUrboPEDIA – Ghidul orasului la degetul tau aratator
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.