iPhone 4 si batalia ofertelor dintre Vodafone si Cosmote

Mai sunt doar 2 zile si cateva minute pana cand Cosmote va lansa oficial terminalul iPhone 4 in Romania iar tensiunea in departamentele de PR ale Cosmote si Vodafone creste cu fiecare secunda care trece. Pana acum cei 2 operatori s-au intrecut in anunturi privind lansarea iPhone 4, mai exact Vodafone anunta ceva si Cosmote anunta ceva mai bun: Vodafone anunta ca pe 17 decembrie va incepe comercializarea iPhone 4, Cosmote face la fel; Vodafone anunta ca incepand cu ora 00:00 terminalul va fi in magazine, Cosmote anunta ca va incepe comercializarea cu 2 ore mai devreme si probabil in mult mai multe magazine.

Practic cei 2 operatori au dus o lupta surda in ceea ce priveste anunturile si pana acum Cosmote pare a vea un avantaj in fata Vodafone doeoarece va lansa iPhone 4 mai devreme, il va distribui cu reducere 15% si in plus va oferi terminalele gata decodate. Problema cu aceste anunturi este ca niciunul nu releva cele mai importante lucruri, abonamentele noi si preturile terminalelor pentru fiecare abonament in parte.

Ziarul Financiar anunta ca la Cosmote cel mai scump abonament va costa 68€, o cifra mult mai mare decat ofeta celor de la Orange insa la Cosmote exista avantajul unui terminal gata decodat. Iata ce au avut de declarat reprezentanti ai celor 2 companii :

“Avem mai multe variante de preţ, totul se discută”

“Va fi o chestiune de ore. Ideea este cine va anunţa primul. Sunt pregătite mai multe variante de oferte.”

In concluzie fiecare operator va avea propriile oferte pregatite si se pare ca va exista o batalie pentru atragerea celor mai multi clienti. Sincer sa fiu parca pare prea frumos pentru a fi adevarat, adica foarte rar am vazut o asemenea rivalitate intre 2 operatori cu privire la lansarea unui produs, sper sa merite.

Pana una alta, aici aveti o lista provizorie cu magazinele unde veti gasi iPhone 4 la Cosmote.

Cu ocazia aceasta fac un apel la Cosmote sa raspunda si ei la mailuri, poate vede cineva de acolo si aprinde beculetul la departamentul potrivit.