Video: iPhone 5 lansat mai devreme? Nu, e doar o clona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JRHEhPtvpc0[/youtube]

Acum 2 zile v-am prezentat o clona a tabletei iPad care semana foarte bine cu originalul insa chinezii nu se pot opri doar la iPad asa ca au facut si o combinatie intre iPhone 4 si iPhone 3GS pe care unii l-au numit “viitorul iPhone 5”. Ca si design arata mai mult decat oribil, arata a ceva ce Apple probabil nu ar produce vreodata pentru ca le-ar fi rusine sa il scoata pe piata. Dispozitivul are un ecran touchscreen de 3.5 inch, o camera de 5 megapixeli cu flash LED plus o camera frontala probabil pentru apeluri video insa restul specificatiilor sunt cam neclare.

In video sistemul de operare seamana destul de bine cu iOS insa in realitate ar fi vorba despre un Android sau ceva asemanator, oricum iOS nu este. Nu stiu cine ar cumpara un asemenea terminal, insa probabil pentru unii ar putea fi un terminal iPhone veritabil.

14 COMENTARII

  1. este doar o clona oeftina…asa cum aparuse inainte de iphone 4 acele clone care tot apareau pe youtube..nu cred ca va face apple o asa mixtura ..este foarte urata combinatia intre 3gs/4…deja au dat lovitura cu designul ip4 nu cred k o sa l strice …ci o sa vina cu ceva revolutionar….dar nu ca asta…

  2. Io cred ca scazi ratingul site-ului Zaone cu discutiile despre fake-urile apple care se vand in China ptc daca ajungi acolo o sa vezi ca absolut orice produs care se vinde in magazine neautorizate este fake si se strica pana ajungi in tara.

  3. Adevarul e ca chinezii is dati dracului la copiat. Cred ca daca te duci sa cumperi un “telefon” din asta de la ei directi il cumperi la un pret derizoriu, dar “baietii” destepti il iau de acolo si ti-l vand aici drept original. 🙂

    Oricum, trebuie sa fii tampit rau tare sa nu te interesezi putin despre produsul pe care vrei sa il achizitionezi, nu de alta dar sa stii la ce sa te astepti si sa nu iti dea in loc de telefon o caramida, sau un cartof. 😀 Faptul ca ai acces asa de usor la iti baterie spune clar ca e o clona si nu un “telefon” original.:)

  4. This is bullshit!Apple n-ar scoate un asemenea produs nici intr-o mie de ani.Ce urat se misca “iOS-ul” ala,ce urat arata…e cea mai de c**** clona care s-ar fi putut inventa vreodata.Si stii ce ma dispera pe mine?Fac clone ale unor produse ce nu exista inca,de unde pana mea stiu aia cum va fi iPhone 5?