Zvon: iPad 2 – carcasa din fibra de carbon, NFC si un model de 7 inch

Cei de la iLounge au obtinut informatii de la surse apropiate celor de la Apple care sustin ca exista posibilitatea sa vedem o tableta iPad 2 cu ecran de 7 inch, carcasa din fibra de carbon si tehnologia NFC implementata. Apple lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unor accesorii compatibile cu tehnologia NFC/RFID implementata in tableta, accesorii care vor putea fi folosite pentru plati bancare de exemplu.

In the most basic implementation, an accessory could announce its presence and potential functions to an iPad or iPhone without the need for a Bluetooth or similar connection; our source suggests that an otherwise simple case could include a radio chip so that an inserted iPhone or iPad could go into power-saving hibernation mode automatically. More complex accessories will go far beyond that.

Aparent Apple lucreaza si la un carcasa din fibra de carbon pentru iPad 2 in ideea de a reduce greutatea tabletei. Multi clienti s-au plans ca tableta este destul de grea asa ca Apple pare sa fi luat aceste critici si sa le fi transformat intr-un nou design pentru tableta. In legatura cu ecranul de 7 inch, cei de la iLounge sustin ca anumitor producatori li s-a cerut sa produca, componente ce ar urma sa fie folosite intr-o versiune de 7 inch a tabletei iPad.

Cei de la iLounge concluzioneaza spunand ca aceste informatii sunt preliminare. Totusi arata bine tableta din imaginea de mai jos.