Prima Pagina accesorii Zvon: iPad 2 – carcasa din fibra de carbon, NFC si un...

Zvon: iPad 2 – carcasa din fibra de carbon, NFC si un model de 7 inch

Cei de la iLounge au obtinut informatii de la surse apropiate celor de la Apple care sustin ca exista posibilitatea sa vedem o tableta iPad 2 cu ecran de 7 inch, carcasa din fibra de carbon si tehnologia NFC implementata. Apple lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unor accesorii compatibile cu tehnologia NFC/RFID implementata in tableta, accesorii care vor putea fi folosite pentru plati bancare de exemplu.

In the most basic implementation, an accessory could announce its presence and potential functions to an iPad or iPhone without the need for a Bluetooth or similar connection; our source suggests that an otherwise simple case could include a radio chip so that an inserted iPhone or iPad could go into power-saving hibernation mode automatically. More complex accessories will go far beyond that.

Aparent Apple lucreaza si la un carcasa din fibra de carbon pentru iPad 2 in ideea de a reduce greutatea tabletei. Multi clienti s-au plans ca tableta este destul de grea asa ca Apple pare sa fi luat aceste critici si sa le fi transformat intr-un nou design pentru tableta. In legatura cu ecranul de 7 inch, cei de la iLounge sustin ca anumitor producatori li s-a cerut sa produca, componente ce ar urma sa fie folosite intr-o versiune de 7 inch a tabletei iPad.

Cei de la iLounge concluzioneaza spunand ca aceste informatii sunt preliminare. Totusi arata bine tableta din imaginea de mai jos.

 • Share it please!

 • B06DAN

  Cat o sa coste frate daca e din fibra de carbon, ca e mai scump decat aluminiul. Si sper sa nu scoata de 7 inchi ca vreau sa-mi achizitionez un ipad 2

 • Vor fi 2 modele, unul de 9.7 si inca altul de 7 inch.

 • B06DAN

  Nu cred. Nu face apple asa ceva. Erau zvonuri ca va face si miniPhone precum chinezariile si nu au iesit

 • B06DAN

  Daca scot si de 7 inchi o sa detina incontinuare suprematia la tablete . Ca oamenii care vor tableta de 7 inchi nu o sa cumpere google tab care e si mai scumpa, vor cumpara ipad de 7 inchi

 • Totusi arata interesanta carcasa aia de carbon.

 • DjCultus

  Da , si foarte scumpa ! Bine ca nu e facuta din kevlar :)) ! Ca atunci chiar ne “impuscam” la ce preturi vor fi aici 🙁 ! Mai bine ramane la aluminiu , dar cu “marul” luminat 😀 ca la macBook

 • gtc black

  eu as prefera urmatorul Iphone 5sa fie din carbon :)…

  arata ff bine tableta in haine de carbon 😛 , bine sa nu fie nici prea scump 😛 da si cu marul ala , sa fie luminat ar fi ceva, dar papa baterie si ala 😀

 • Mihai

  Ar merge un chestionar: Daca ipad 2 o sa existe atat in 9,7 cat si in 7 inches pe care l-ai alege?

  Eu cred ca lumea l-ar alege pe cel mic.

 • ALEXANDER

  La cat santem noi de nebuni cred ca le-am alege pe amandoua. De cate ori ati vizitat siteul Apple si ati visat cu ochii deschisi. Exista vreun produs Apple pe care nu vi l-ati dori? Mie mi-ar place sa existe o comunitate de 10-15 persoane fiecare posesor al unui produs Apple diferit si asa cum faceam cu casetele video pe vremuri o data pe luna sa le schimbam. Afara de inerentele reprosuri care ni le-am face cred ca am capata multe cunostinte intr-un timp mai scurt.
  Sau o varianta si mai radicala: 10 produse Apple calculata suma totala impartita la numarul de doritori si folosirea prin rotatie. Ca la C.A.P. Asta inseamna sa fii FAN.

 • Tigris Regalis

  Mă îndoiesc de modelul de 7″, iar la carbon lucrează de ani de zile să-l facă să arate bine (că în mod normal arată ca o suprafață de carton negru rugos, ceea ce nu cadrează cu standardele estetice ale Apple) și nu am auzit să fi găsit vreo rezolvare.

  @Gtc Black: Mărul luminat nu consumă în plus, practic este doar o fantă care permite să iasă lumina de la același backlight care luminează ecranul, deci dacă ecranul este luminat, la fel este și mărul. Problema este costul de producție crescut al carcasei, pentru că decuparea formei mărului și introducerea materialului translucent în golul creat necesită un efort suplimentar în munca de precizie și un control de calitate mult mai elaborat.