Concurs: Castiga una dintre cele 5 folii Alien Surface oferite de iDevice.ro si iShield.ro

Vine Pastele si m-am gandit sa va ofer “de iepuras” un cadou care va ajuta la protejarea smartphone-ului vostru asa ca impreuna cu iShield.ro voi oferi 5 folii Alien Surface pentru orice terminal. Foliile oferite de iShield.ro nu se limiteaza doar la terminale iPhone, iPod Touch sau iPod Nano ci vom oferi o folie pentru oricare dintre terminalele specificate  in lista de aici. Oricine poate participa la acest concurs indiferent daca are un iDevice, un terminal HTC, BlackBerry sau Nokia. Sper sa va placa acest cadou si pe viitor sper sa am posibilitatea de a va oferi mult mai multe.

Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau pe Facebook, sa dati un retweet sau un share acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul Particip. Va rog sa comentati logandu-va cu contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor sa vad daca au dat retweet sau share iar cei care nu au facut acest lucru vor pierde premiul. Nu fortati nota, daca nu stiti sa lucrati cu Facebook sau Twitter nu va inscrieti in concurs pentru ca va voi descalifica! Va urez mult noroc!

Le multumesc celor de la iShield.ro pentru foliile oferite si voua va urez mult noroc! Concursul va lua sfarsit sambata la ora 12:00 iar castigatorii vor fi anuntati duminica la ora 12:00.

UPDATE: Castigatorii sunt : boreas, Iancu Radu, Andrei Tichileșteanudescalificat, Mac Annadescalificata, Gabi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nlEGV-fWupQ[/youtube]

Avand in vedere cele 2 descalificari am ales inca 2 castigatori : Paul Butiurca, Florin Tanasescu.

Va multumesc pentru participare, castigatorii vor primi prin email instructiuni pentru intra in posesia premiului.