Prima Pagina accesorii iOS 5 si problema accesoriilor incompatibile

iOS 5 si problema accesoriilor incompatibile

Daca folositi un iDevice de mult timp probabil ati intampinat eroarea de mai sus cel putin o data. Ea apare atunci cand folosim accesorii care nu sunt originale si teoretic nu ar trebui sa functioneze cu terminalul nostru. Puteti intampina acest mesaj cand introduceti un set de casti, cand folositi un cablu USB ori cand conectati o baterie externa facuta de un producator care nu a fost licentiat de catre Apple. Daca primiti acest measj atunci accesoriul respectiv nu va functiona cu terminalul vostru si rareori puteti rezolva problema prin editarea unor fisiere din iOS.

Am intalnit aceasta problema cu 3GS-ul meu care avea iOS 5 instalat si initial credeam ca e de vina cablul care il foloseam pentru a il incarca. Practic instalasem iOS 5 pe 3GS, facusem restore din backup-ul de pe iCloud si pusesem terminalul la incarcat dar imi afisa eroarea de mai sus si nu se incarca nimic. Crezand ca e o problema a cablului l-am schimbat cu altul insa din pacate problema nu s-a rezolvat si in final am renuntat la a mai incarca terminalul de la PC si am optat pentru incarcatorul normal si priza.

A doua zi am conectat terminalul la calculator, mi s-a deschis automat iTunes, mi-a spus ca dispozitivul a fost deblocat si apoi prin acelasi cablu a inceput procesul de incarcare. Am ramas uimit sa vad ca toata problema s-a rezolvat prin simpla conectare la iTunes care din cate imi dau eu seama a deblocat ceva in iOS care acum imi recunoaste si cablul respectiv. Daca intalniti vreo problema asemanatoare si aveti iOS 5 instalat dar necoenctat la iTunes, stiti cum sa rezolvati tot.

 

 • Vali

  Eu am patit la fel cu un incarcator de masina , cu iphone 2 g,3g,3gs a functionat fara probleme dar cu iphone 4 nu mai vrea si nu e o chinezarie ci e un incarcator cumparat de la orange

 • daniel

  eu in ios 5 beta 2 nu am avut neplacerea asta!am o interfata audio pentru masina si pe 4.3.3 imi da eroare cu accesoriul si imi repeta melodiile.

 • Matei Florin

  Incarcatorul de masina furnizeaza curent pentru invarcare firewire, asta e explicatia, asa e modulatirul meu itrip, pe 2g mergea perfect, pe iphone 4 nu incarca. Nu strica nimic, dar de la iphone 4 nu se mai incsrca pe firewire.

 • Zduffy

  Cum ma pe FIREWIRE? pe IEEE1397? pe iLink unde bagi camera Dv pt. capturi video? sau USB ordinar?