iShield.ro ofera reduceri substantiale pentru foliile Alien Surface si accesoriile InvisibleSHIELD

      iShield.ro, partenerul traditional la iDevice.ro, deruleaza in aceasta perioada o serie de promotii pentru foliile disponibile in oferta proprie. Incepand de astazi aveti ocazia de a achizitiona folii Alien Surface pentru orice dispozitiv cu 40% reducere si accesorii InvisibleSHIELD de la ZAGG pentru orice dispozitiv cu 20% reducere. Codurile promotionale le gasiti in pagina de pe Facebook a site-ului iShield.ro iar pentru a vedea continutul paginii trebuie sa ii dati un mic Like. Dupa ce ii dati Like veti avea acces la codurile pentru fiecare tip de produs in parte.

      Codurile sunt valabile pentru primele 20 de persoane insa nu va temeti, daca pierdeti codurile de astazi veti avea in zilele urmatoare de alte surprize de la iShield.ro. Daca intentionati sa achizitionati o folie de protectie pentru dispozitivul vostru va recomand sa le urmariti pagina de Facebook deoarece in saptamanile ce urmatoare vor exista o serie intreaga de promotii.

13 COMENTARII

  1. Tocmai astazi mi-a ajuns folia Alien Shield…. Am platit-o la pret intreg si cand vad acuma ca se poate cu 40% reducere ma calca pe nervi

  2. pentru mine nu a fost deloc o folie controversata si dupa 7 luni e exact ceea ce am nevoie pe iPhone… m-a ferit de zgarieturi, m-a ferit de lovituri, mi-a pastrat telefonul in starea initiala si pe langa asta parca nici n-o am pe telefon atat e de subtire. daca vrei calitate, trebuie sa platesti. e un produs de top, de aici si pretul ridicat. defapt, cand ai un telefon de 15 milioane iti vine sa dai 100 de ron ca sa-l protejezi si sa ai garantie pe viata la acea protectie. just my opinion.

  3. @alex: E simplu, dai 30 de lei si ai calitate de 30 de lei. Dai 80 de lei pe Alien Surface si ai calitate de 80 de lei plus schimbari gratuite cand e nevoie.

  4. Nu stiu ce sa spun despre asta dar mie mi s-a dezlipit dupa vreo 4 luni si i-am sunat. Mi-a explicat frumos la telefon un domn de la ei ce trebuie sa fac pentru garantie, mi-au dat un link de pe site-ul lor unde am gasit toate informatiile si apoi le-am trimis pozele. In cateva minute am primit un e-mail ca imi vor inlocui folia fara nicio problema, ceea ce s-a si intamplat. Daca le trimiteai poze 100 % se inlocuia pentru ca are garantie pe viata.

  5. 3M is the best, 30 de lei cu tot cu instalare facuta de un profesionist, tinuta 1 an jumate pe un toshiba de 4″ fara probleme la ea 😀

  6. nu se putea sa nu apara 3m in discutie :)) bai fratilor macar nu mai mintiti atata lumea, foliile de la 3m is cele mai mari esecuri in domeniul foliilor de protectie. atata eu va rog sa nu mai induceti in eroare ! atunci cand ti se zgarie la fel de usor ca si cum n-ai avea folie si ti se murdareste in 2 saptamani de n-o mai poti tine pe telefon, te asigur ca nu mai ai curajul sa lauzi porcariile alea de fake-uri !

  7. Doar din pct-ul meu de vedere, iShield nu merita nici un efort. Alien surface nu sunt de calitate, dupa 2 luni la 2 folii cumparate de la ei mereu s-au facut mate in colturi si automat nu mai pot fi refolosite. Schimbari gratuite? 🙂 nu exista asa ceva, trebuie sa platesti fiecare produs care nu il mai ai in cutie plus transport, plus taxa de schimbare a foliei. Poate tie pt ca le faci reclama iti schimba gratis…..

  8. Daca nu mai ai cutia sau nu poti returna unul dintre produsele din ea nu ti se pare normal sa platesti? Garantia se acorda doar daca ai foliile altfel nici ZAGG nu iti schimba nimic. Ei topesc foliile alea si fac altele noi, daca nu le au te pun sa ti le platesti.

  9. “Costul expedierii foliei de catre iShield.ro spre Client se va face pe costul clientului. (Cost ambalare + transport 24h Livrare la Domiciliu + cheltuieli de logistica = 18 ron – cost suportat de client).” Asta e tot ce platesti – adica transportul prin curier rapid (18 ron). Ceea ce e si normal, pentru ca fiecare produs care e trimis in garantie transportul e platit de client dus intors. Asa lucreaza emag, asa e peste tot, mi se pare normal.

  10. Cred ca toti avem dreptate, si cei care lauda acest produs si cei care-l critica…..are si bune si rele…. doar ca o folie cu grad militar (zagg invisibleshield, alien surface si altele care nu prea sunt cunoscute la noi) nu poate sa fie ca aspect la fel ca una din plastic (3m, vikuity si altele mai ieftine ca acestea care le vedem in comert), la fel si ca suprafata de acoperire…cum pui o folie din plastic 3m pe spatele unui 3gs de exemplu? pe cand cea cu grad militar se muleaza dupa forma telefonului si inlocuieste cu succes o husa urata si groasa care te costa si 300 ron in unele cazuri! Aici cred fiecare trebuie sa aleaga ce doreste deoarece sunt doua produse diferite pana la urma. 

    De ce zic asta?

    De ceva vreme am hotarat sa folosesc acest tip de folie cu grad militar ishield si acum doua zile eram pe fuga in kaufland si tineam telefonul impreuna cu un produs de pe raft intr-o mana si am uitat de el iar inevitabilul s-a produs ! L-am scapat (incercand sa mai iau un produs de pe raft) de la aprox 1.7 metri pe gresia din magazin cu ecranul in jos iar supriza a fost cand l-am ridicat sa constat ca nu a crapat, nici macar zgariat! (la fel si folia celor de la ishield nu a patit nimic, se pare ca este foarte rezistenta la zgarieturi si lovituri, si protejeaza intr-o anumita limita telefonul de astfel de lovituri).

    In concluzie cred ca fiecare trebuie sa stim diferenta dintre cele doua tipuri de produse (pretul mi se pare corect pentru ambele):

    -daca iti plac husele…carcasele… si doresti sa protejezi doar ecranul de zgarieturi poti folosi foliile din plastic 3m vikuity (doar sa ai grija la lovituri asupra ecranului deoarece daca sunt mai tari il spargi iar daca sunt mai mici zgarii folia deoarece nu sunt atat de rezistente) sau…

    -daca nu iti plac husele carcasele… mai pe scurt iti place telefonul asa cum este dar doresti sa il feresti de accidente…atunci singura solutie ar fi foliile cu grad militar ca a celor de la ishield care permit tehnic sa acoperi aproape toata suprafata telefonului si este mult mai rezistenta. 

    PS: parerea mea e ca aceste folii cu grad militar ishield vor fi la mare cautare pt iPhone 5 datorita spatelui curbat !

  11. I LOVE AlienSurface for my iPhone!!! Pt ca nam nevoie de carcase care face telefonul fff barosan, plus ca mi-l protejeaza de zgarieturi si lovituri!!! (nu este saptamana sa nu imi scap telefonul de pamant)

  12. Eu n-am folie pe iPhone dar e drept ca sunt curios sa testez si eu folia asta Alien Surface. Insa mie mi se pare ca aici sunt doua tabere: cei care detin/au detinut folie Alien Surface si sunt in principiu multumiti de ea si cei de la 3M, gen Alex, care orice argumente si dovezi s-ar aduce, tot va fi impotriva foliei “concurentei” desi din cate observ, nu se prea pot compara cele doua:)