CES 2012 la final de drum cu foarte multe produse interesante

4

  Saptamana aceasta am incercat sa acopar cat pot de bine CES 2012 prezentandu-va cele mai importante produse care au legatura cu Apple. Fie ca am vorbit despre accesorii dedicate iDevice-urilor, despre tablete, smartphone-uri, televizoare, ferestre destepte sau orice alte tehnologii noi, o buna parte dintre ele vor afecta compania Apple in viitor. CES 2012 a fost foarte interesant, lipsit de tablete si smartphone-uri cu adevarat revolutionare insa am avut parte de multe produse care au potentialul de a atrage foarte multi clienti in anul 2012.

  Apple a lipsit de la CES insa a avut 250 de angajati la locatie si o buna parte dintre produsele prezentate acolo au fost concepute avand in gand viitoarele iDevice/Mac-uri sau chiar un posibil televizor produs de compania din Cupertino. iPad 3 va fi influentata de tehnologiile prezentate la CES 2012 si spun asta pentru ca Apple pare sa fie interesata sa vada ce prezinta competitorii sai la conferintele CES apoi da startul productiei unei noi versiuni a tabletei. Lucrul acesta s-a intamplat anul trecut cand iPad 2 a fost lansata la 2 luni distanta de CES iar anul acesta productia pentru iPad 3 a inceput ieri cand CES 2012 s-a incheiat.

  In concluzie, CES 2012 ne-a adus foarte multe lucruri noi iar o buna parte dintre ele le puteti citi vizitand acest link.