Prima Pagina Apple GREFU – o clona interesanta a tabletei iPad

GREFU – o clona interesanta a tabletei iPad

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, clonele iDevice-urilor se vand destul de bine in China si nu numai, multi utilizatori preferand sa cumpere un asemenea dispozitiv avand in vedere ca nu isi permit sa achizitioneze unul produs de Apple. Astazi am pentru voi o clona a tabletei iPad care poarta denumirea GREFU si observati din imaginile acestui articol ca la exterior exista foarte putine diferente intre cele doua produse. Tableta ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, are un procesor de 1.1 GHz, 1GB de RAM si un ecran de 9.7-inch cu rezolutie 1024×768.

  Desi atunci cand porniti dispozitivul sesizati imediat ca de fapt nu aveti o tableta iPad in fata, inainte sa il deschideti s-ar putea sa nu vi se para absolut nimic iesit in comun la el, daca nu ati vazut vreodata carcasa unei tablete iPad. Clona are in carcasa cateva modificari care o deosebesc de tableta iPad, este usor mai groasa, insa in rest seamana destul de bine cu produsul celor de la Apple. In fata exista camera frontala si butonul Home, deci daca nu ii priviti spatele riscati sa cumparati o clona si abia cand ajungeti acasa realizati pe  ce ati dat banii. GREFU este deocamdata disponibila pentru achizitie doar in China si este una dintre multele clone prezente pe piata.

 • Cris

  Ce de porturi are sub capacul negru !

 • Alain

  la ce pret se vinde?

 • Adrian Dobrinas

  Clona clona da depinde si cum merge. Am vazut niste iphone-uri made in china durere

 • Onyx

  @Adrian: intre noi fie vorba, toate Ipfone-urile (inclusiv cele originale) sunt made in China.

 • Alexander

  Si tu , Zaone, care ai Mac si iPad 3, 2, 1 iPhone 4S ai cumparat ………. (sa nu zic altceva) asta infernal ? Ca pun pariu ca se misca ca pusca, se blocheaza din 2 in 2 secunde cu un procesor de 1.1ghz single core, 5kb cache lvl0 , din 45′ ddr 1gb ram. Ma rog, cred ca singurele lucruri bune in tableta ii hardu de 5mb, ecranu care e aproape ca la iPadu original si cutia desigur.

 • liviu

  De ce sunteti rautaciosi? 🙂

 • Poftim?