Taiwanezii intentioneaza sa construiasca fabrici in care vor produce doar componente pentru Apple

  Apple este una dintre cele mai populare companii din lume, zeci de milioane de produse ale sale vanzandu-se in mii de magazine din lumea intreaga. Pentru ca Apple vinde atat de mult, taiwanezii s-au hotarat sa construiasca fabrici speciale pentru a produce componente pentru iDevice-uri si nu numai. Mai multe companii din Taiwan intentioneaza sa construiasca in viitorul apropiat cateva fabrici pentru a produce componente pentru iPad Mini, care ar urma sa fie lansata in toamna, dar si pentru noul terminal iPhone.

Taiwanese manufacturers are planning to construct plants in China dedicated to solely producing parts and components for Apple products as the company’s sales in smart phones and tablets are seeing continuous growth.

Manufacturers such as Catcher Technology, Taiwan Surface Mount Technology (TSMT), Radiant, and Coretronic are planning to construct plants in preparation of Apple’s new 7.85 inch iPad as well as increasing orders with the company’s next generation iPhone, according to sources.

  Vanzand 50 de milioane de milioane de iDevice-uri lunar plus alte cateva milioane de Mac-uri, Apple are nevoie de multi parteneri si de foarte multe componente, iar taiwanezii vin in intampinarea acestei nevoi, mai ales ca Apple continua sa creasca. iPhone 5 probabil va stabili noi recorduri in materie de vanzari, iPad 3 probabil va face acelasi lucru, deci fabricile construite special pentru Apple vor avea sigur de lucru.