Siri le recomanda chinezilor bordeluri si prostituate

  In China asistentul personal Siri pare sa fi iesit putin din cotidian si a recomandat chinezilor bordeluri si localuri in care pot fi gasite prostituate. Desi in China prostitutia a fost scoasa in afara legii, Siri se conecta la un serviciu oferit de o companie locala, iar cand era intrebat despre locatiile in care pot fi gasite prostituate, raspundea fara prea mult efort. Multi chinezi au facut plangeri la autoritati, Siri nu mai recomanda acum asemenea locatii, insa problema nu a fost in totalitate a celor de la Apple.

Apple appears to have altered a service which was finding prostitutes for users in China. State-run China Daily reported that, when asked, the voice-activated assistant Siri directed users to brothels, despite prostitution being banned in the country. It prompted millions of comments from users, becoming a hot topic on Sina Weibo, the Chinese version of Twitter. Now Siri has changed its responses, offering no advice.

  Siri foloseste internetul si diverse servicii implementate de Apple pentru a raspunde la intrebarile utilizatorilor, iar unul dintre partenerii companiei pare sa nu-si fi verificat atent reteaua. In China multi s-au suparat din cauza acestei probleme, ea va fi desigura data rapid uitarii si norocul celor de la Apple sta in faptul ca Siri este controlat in mare parte direct din serverele companiei, iar raspunsurile sale pot fi modificate oricand de inginerii din Cupertino.