Apple angajeaza ingineri care ar urma sa integreze iDevice-urile cu sistemele multimedia ale masinilor

  Desi Steve Jobs ar fi dorit sa revolutioneze la un moment dat masinile, iCar-ul sau nu pare sa se apropie de realitate, insa Apple intentioneaza sa colaboreze cu diversi producatori auto pentru a isi integra iDevice-urile mai bine cu sistemele multimedia ale masinilor. Compania cauta oameni specializati pe acest lucru si se pare ca in viitor terminalele noastre fie vor fi integrate nativ in masinile unor producatori, fie vor contine functii suplimentare cand sunt utilizate cu anumite autovehicule.

Apple is looking for a Software Quality Assurance Manager to drive iPod/iPhone/iPad integration testing with car stereos. In this role you will be a hands-on manager, guiding the team to test car stereo compatibility with iOS products. 

  In momentul de fata exista destule masini care permit conectarea iPod-urilor sau au integrat sistemul Siri Eyes Free, insa Apple ar putea dori sa le ofere ceva mai multe functii automobilistilor, insa deocamdata nimeni nu stie despre ce ar fi vorba. Ca sa fiu sincer, nu cred ca ar strica sa vedem tablete iPad care controleaza sistemele multimedia ale masinilor si care ar permite soferilor sa ii foloseasca sistemul de navigatie turn-by-turn, insa totul este deocamdata in stadiu de dezvoltare.

3 COMENTARII

  1. sincer vad tot mai multe titluri de genul “apple a brevetat x” “apple a angajat x oameni pentru x lucru”….dar in ultimi doi ani n-a mai venit cu nimic interesant ( drept rezultat si pretul actiunilor care au cazut in cap)…..la o companie de asa anvergura,cred ca puteau sa implementeze macar 3 % din brevetele detinute , si puteau da un tun…cred ca sunt cam plini de ei