iPhone-ul ieftin va avea ecran de 4 inch, va fi disponibil in 6 culori, va avea o carcasa subtire din plastic si fibra de sticla

  iPhone-ul ieftin urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an de catre compania Apple, iar dispozitivul ar urma sa aiba acelasi ecran de 4 inch precum terminalul iPhone 5, dar si o carcasa subtire din plastic si fibra de sticla. Carcasa noului dispozitiv ar urma sa aiba intre 0.4 si 0.6 mm grosime, aproape jumatate fata de carcasele normale care au intre 0.7 si 1 mm grosime. Utilizarea plasticului in combinatie cu fibra de sticla ar trebui sa o faca mai rezistenta, insa probabil se va zgaria mai usor.

  Noul iPhone ieftin ar urma sa fie disponibil in 6 culori diferite si va imprumuta unele elemente de design ale iPod Classic, iar in acest articol v-am explicat deja la ce trebuie sa va asteptati. iPhone-ul ieftin ar urma sa fie secondat si de un iPhone 5S care ar trebui sa contina si un senzor pentru citirea amprentelor, implementarea sa urmand sa intareasca securitatea iOS-ului, dar si sa simplifice procedurele de identificare a utilizatorilor pentru a intreprinde anumite actiuni.