Apple comanda noi stocuri de Mac-uri inaintea WWDC 2013

  Saptamana trecuta v-am spus ca marii retaileri din SUA au ramas fara anumite modele ale Mac-urilor in stoc, iar astazi aflam ca Apple va creste comenzile pentru Mac-uri inaintea WWDC 2013. Foarte multa lume se asteapta ca Apple sa lanseze noi modele de Mac-uri in cadrul conferintei care va incepe pe data de 10 iunie, iar din Asia aflam ca partenerii Apple se pregatesc sa creasca productia cu pana la 20% urmatorul trimestru fiscal. Acum mai bine de o luna aceeasi publicatie sustinea ca Apple a crescut deja cu 10% comenzile pentru Mac-uri, iar actualizarea liniei este iminenta.

As Apple is ready to release its new MacBook products in the near future, sources from the upstream supply chain has revealed that their orders for MacBook devices are estimated to grow 20% sequentially in the second quarter. The new MacBooks are only expected to receive specification upgrades to Intel’s latest Haswell platform and are estimated to be unveiled at the Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) in June, the sources said.

  Din pacate noile modele ale Mac-urilor nu vor aduce schimbari in ceea ce priveste design-ul, Apple concentrandu-se doar pe implementarea noilor procesoare Intel Haswell si a unor noi placi grafice ale companiei Nvidia. Avand in vedere ca anul trecut Apple a lansat MacBook Pro Retina Display si un iMac cu design diferit, era normal ca anul acesta sa nu vedem inovatii, Apple asteptand acum sa recupereze investitiile facute in procesul de dezvoltare a acelor modele.