O tableta iPad ce ruleaza in triple-booot iOS 5.1, iOS 6.1.3 si iOS 7.0.6 este prezentata intr-un prim clip Video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=G1yW4n17lhc&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta hackerul Winocm ne prezenta un clip video in care vedeam un untethered jailbreak pentru iOS 7.1 functional pe iPhone 4, iar astazi el incearca sa ne arate de ce este intr-adevar capabil. In clipul video de mai sus veti vedea o tableta iPad care poate boota iOS 5.1, iOS 6.1.3 si iOS 7.0.6 fara a necesita un restore pentru fiecare pornire. Aceasta este singura oara cand vedem un produs Apple ruland trei versiuni diferite ale iOS-ului intr-un sistem triple-boot si probabil va fi ultima, avand in vedere ca hackerul nu va lansa un software public care va permite acest lucru.

(Since some people can’t tell the difference between say, iOS 5 and iOS 6 based on icons. Oh well. Hopefully the massively white iOS 7 UI will open your eyes. Oh yeah, no evasi0n7 either. :D)

  Avand in vedere ca hackerul va deveni angajat al Apple in urmatoarele luni, e putin probabil sa mai vedem orice fel de hack dezvoltat si distribuit de catre el, insa clipuri video precum acesta demonstreaza inca o data cat de talentat este winocm. Din pacate tot ceea ce vedeti in clip este facut cu foarte multa munca si un utilizator de rand nu ar putea replica totul decat in conditii ideale, adica daca ar fi avut un tip corect de SHSH-uri pentru toate versiunile de iOS si experienta necesara pentru a le exploata.