Decodare iPhone – cat costa decodarea la Orange, Vodafone sau Cosmote?

  Decodare iPhone in Romania inca este o practica uzuala pentru utilizatori si asta deoarece in tara noastra unii operatori de telefonie mobila inca distribuie terminale codate in propriile retele. iPhone-uri codate veti gasi la Orange si Vodafone, in timp ce Cosmote a vandut intotdeuana si va continua sa vanda doar iPhone decodat. Daca la Cosmote nu trebuie sa platiti pentru decodarea unui iPhone, la Orange si Vodafone va trebui sa faceti aceste plati, iar probabil sunteti interesati sa aflati cat va costa.

Decodare iPhone Orange

  Decodarea unui iPhone codat in reteaua operatorului de telefonie mobila Orange Romania are costuri diferite in functie de situatia contractuala a contului vostru. Daca iPhone-ul a fost cumparat cu un abonament care inca nu a fost finalizat, adica nu a trecut perioada de 12 sau 24 de luni de la achizitie in baza promotiei, atunci decodarea costa 100€ indiferent de modelul de iPhone. Daca ati iesit din perioada contractuala a promotiei in baza careia ati cumpara iPhone-ul la pret redus, atunci decodarea costa 10€ indiferent de modelul de iPhone.

  In cazul iPhone-urilor achizitionate la pret intreg/standard decodarea este gratuita si poate fi facuta chiar din momentul achizitie.

Decodare iPhone Vodafone

  Decodarea unui iPhone codat in reteaua operatorului de telefonie mobila Vodafone Romania se efectueaza in conditii similare cu cele explicate mai sus pentru Orange Romania. Mai exact, daca inca va aflati in perioada contractuala a abonamentului in baza caruia ati achizitionat un iPhone la pret redus, atunci decodarea costa 50€, iar daca a expirat perioada de valabilitate a contractului in baza caruia ati achizitionat iPhone-ul, atunci decodarea costa doar 10€, indiferent de modelul de iPhone.

  In cazul iPhone-urilor achizitionate la pret intreg/standard decodarea este gratuita si poate fi facuta chiar din momentul achizitie.

Decodare iPhone Cosmote

  Cosmote comercializeaza doar iPhone-uri decodare, neverlocked, iar daca se intampla sa primiti unui codat, decodarea se face gratuit prin contactarea operatorului.

  Daca sunteti interesati de decodare permanenta, atunci pe forumul iDevice.ro veti gasi preturi pentru orice retele.