iPhone Air – prezentare si lansare

iPhone Air - iDevice.ro 1

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca un analist asiatic a prezentat posibilele denumiri pe care cele doua versiuni ale iPhone 6 ar urma sa le aiba, iPhone Air si iPhone Pro fiind ele. Desi pare greu de crezut de pe acum ca Apple va utiliza aceste denumiri pentru iPhone 6, ceea ce pare mai sigura este perioada in care dispozitivul va fi lansat oficial de catre compania Apple, un operator de telefonie mobila oferind ieri detalii importante.

  Mai exact, operatorul de telefonie mobila Deutsche Telekom a anuntat ca pe data de 19 septembrie iPhone 6 urmeaza sa fie lansat oficial in intreaga lume. Data de 19 septembrie este o zi de vineri si daca privim la anii anteriori vedem ca Apple a lansat iPhone 5 si iPhone 5S in preajma aceleiasi perioade, zilele de vineri fiind intotdeauna alese pentru lansari importante.

  Daca data de 19 septembrie va fi aleasa pentru lansarea iPhone 6, atunci este foarte probabil ca prezentarea sa aiba loc in 8, 9 sau 10 septembrie, Apple lasand de obicei intre 12 si 9 zile diferenta intre prezentare si lansare. Avand in vedere strategia adoptata de catre compane in ultimii ani, toate aceste date par a se alinia perfect cu modul delucru al celor din Cupertino, asa ca ne astepta o toamna interesanta.