Prima Pagina accesorii iPhone 6 – marii producatori de carcase investesc in produse bazate pe...

iPhone 6 – marii producatori de carcase investesc in produse bazate pe design-ul prezentat pe internet

  De luni si luni de zile tot apar pe internet scheme in care am vazut cum arata design iPhone 6, o multitudine de machete si carcase fiind facute in baza sa de-a lungul timpului. Aceste scheme ar fi fost preluate direct din fabricile partenere ale companiei Apple si marii producatori de carcase pentru terminale iPhone mizeaza pe validitatea lor, investind in productia de carcase pentru iPhone 6.

  Majoritatea producatorilor de accesorii intentioneaza sa lanseze aceste produse in luna septembrie, dupa prezentarea oficiala a iPhone 6, ele avand preturi similare cu cele ale actualelor carcase. In fiecare an producatorii de accesorii investesc sume serioase de bani in producerea de accesorii pentru terminalele iPhone care urmeaza sa fie lansate pe piata, iar iPhone 6 nu face distinctie, desi acum vorbim despre o schimbare atat de mare incat nimeni nu crede ca ea este realizabila.

 • iulius

  Cei cu foliile protectoare pentru ecran nu prea vor mai face bani anul acesta! 🙂

 • Moise

  Ce m-as distra sa apara cu totul altceva fata de “scaparile” de pe net. Sa fie ceva diferit total, si sa ramana toti cu gura cascata (unii de uimire, altii de la socul ca au bagat banii luandu-se dupa ceva nesigur).

 • emil

  Nu investesc dupa capul lor.Au certitudinea ca asa va arata!

 • Asta s-a spus si in 2012, ca zvonurile sunt false, ca n-o sa apara ecran de 4 inch, dar in final…

 • mihai

  Sigur asa o sa fie.
  Sunt deja prea multe zvonuri, “scapari voite”.
  Oricum, arata f bine, parerea mea.