O tanara a fost ucisa in China din cauza unui incarcator contrafacut pentru iPhone

Incarcator contrafacut iPad pericol - iDevice.ro3

  V-am spus in repetate randuri despre riscurile la care va expuneti atunci cand utilizati incarcatoare contrafacute pentru iPhone, v-am explicat de ce trebuie ele evitate si v-am vorbit despre oameni ucisi sau raniti de catre ele. Astazi vorbim, din pacate, despre un nou caz tragic din China, o tanara fiind ucisa prin electrocutare din cauza unui incarcator contrafacut pentru terminale iPhone.

  Studenta in varsta de 18 ani locuia in provincia Xinjiang din China si a fost descoperita fara suflare de catre sora sa, aceasta din urma simtind si un miros care dadea de inteles ca o arsura s-a produs in momentul decesului. Pielea din zona care a facut contact cu iPhone-ul era arsa, terminalul iPhone 4S era distrus, fata fiind electrocutata pe maini, gat si piciorul stang.

  Incarcatorul contrafacut a fost cumparat de la un magazin local care negociaza cu familia plaata unei sume de bani, insa acest lucru nu va ajuta chiar atat de mult. Din pacate trebuie sa aveti extrem de mare grija cu aceste incarcatoare contrafacute, deoarece ele va pot ucide chiar daca voi considerati ca va aflati in deplina siguranta.

5 COMENTARII

  1. Atata timp cat marile organizatii guvernamentale nu iau masuri cu pedepsirea capitala a celor care conduc aceste afaceri de garaj in china, n-o sperie pe nimeni sa nu mai produca lucruri de calitate proasta. Nu stiu daca multi stiu, insa in china o persoana executata nu are un cost foarte mare cu inmormantarea insa ceea ce costa pe familia respectivului este glontul cu care a fost executat si are un cost extrem de ridicat, iar pentru asemnea lucruri pe unu care va produce lucruri de proasta calitate si va risca executia il va omora familia lui pentru a evita plata glontului. Si atunci se va gandi chinezu de doua ori.