Prima Pagina Apple iWatch – Apple dezvaluie forma intr-un document oficial

iWatch – Apple dezvaluie forma intr-un document oficial

  Zilele acestea compania Apple a inceput sa completeze putinele informatii despre iWatch cu leak-uri oferite catorva mari publicatii americane, insa se pare ca ne dezvaluie si forma iWatch intr-un document oficial. Am aflat ieri ca iWatch va fi disponibil in doua modele cu ecran curbat, ca el va avea panou din sticla de safir + incarcare inductiva si NFC pentru plati mobile, iar astazi vedem imaginea de mai sus publicata intr-un document disponibil pe website-ul Apple.

  Documentul descrie modalitatea prin care un smartwatch poate fi utilizat ca si telecomanda pentru controlarea continutului multimedia dintr-un iPhone, lucru care nu poate fi efectuat acum fara jailbreak. Desi Apple nu face referire clara la iWatch, e foarte probabil ca acum sa vedem pentru prima oara forma smartwatch-ului Apple, avand in vedere ca exista sanse minime ca Apple sa faca referire la vreun alt produs in documentatia sa oficiala.

  Pana acum diverse zvonuri au sustinut ca iWatch va avea fie ecran circular fie ecran dreptunghiular, insa Apple ne spune ca el va fi rotund. iWatch va fi prezentat pe 9 septembrie intr-o transmisiune IN DIRECT si nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

UPDATE: Se pare ca iconita este folosita in documente de mai bine de un an de zile si nu ar avea in mod neaparat legatura cu iWatch.

 • Kla

  E mai elegant rotund decat dreptunghi

 • Da, totusi, se pare ca iconita nu e noua, apare in documente de vreun an, dar asta nu inseamna neaparat ca forma va fi diferita.

 • bogd@n

  Zaone,stii cam cum e stiirea asta pe care ai prezentat o tu?cam ca la meteo….”miine va ninga va fi si soare,va si ploua,apoi va bate vintul si va fi frig dupa ce se duce caldura……deci…..iwatch va avea un ecran dreptunghiular spre rotuns dar sinpurin triunghiular cu aspecte de romb….

 • bogd@n

  *ninge….

 • vely

  Este clar ca rotund arată mult mai bine .dreptunghi zici ca este un telefon mic cu bratari

 • T E R R Y

  Deci sa il vad rotund ca va sparg

 • T E R R Y

  Sa nu il vad

 • rundown

  @TERRY ai prizat ceva?:))

 • lore

  M-a poate ajuta cineva si pe mine cu ceva????