Iata ce masuri de securitate extreme ia Apple pentru a preveni scurgerile de informatii in locatia prezentarii iPhone 6

iPhone 6 cladire prezentare - iDevice.ro

  iPhone 6, iWatch si iOS 8 vor fi prezentate IN DIRECT maine de catre compania Apple din Flint Center, Cupertino, o cladire speciala fiind deasemenea construita pentru eveniment in aceeasi locatie. Avand in vedere ca vorbim despre un proces complex de pregatire a evenimentului, compania Apple a angajat echipe de securitate care verifica in detaliu toti oamenii care lucreaza la amenajarea locatiei sau la constructia noii cladiri.

The auditorium is crawling with 24-hour security personnel. Anyone working at the massive show, from caterers to construction staff and technicians, is required to submit their phones to Apple’s security team. The phones’ cameras are being covered in special tamper-proof tape, which changes color if removal is attempted. If it changes color, we’ll be fired on the spot.

  Toti cei care lucreaza acolo trebuie sa le permita agentilor de securitate sa le verifice telefoanele mobile pentru a vedea daca ele contin poze din locatie sau mesaje trimise catre prieteni cu detalii despre eveniment. Mai mult decat atat, agentii de securitate lipesc o banda adeziva speciala peste camerele telefoanelor mobile, ea schimbandu-si culoarea daca detinatorul telefonului mobil incearca sa o dezlipeasca de pe terminal, cei care nu respecta regulile fiind concediati pe loc.

  Intreaga locatie are montate si camere de supraveghere care monitorizeaza toata activitatea, Apple angajand o companie de constructii din Marea Britanie pentru a ridica a doua cladire pentru prezentare. In cursul acestui weekend Apple a facut cateva repetitii pentru prezentarea de maine si nu a permis celor care lucreaza in locatie sa se apropie de auditoriul in care vor fi prezenti jurnalistii, toti angajatii avand roluri stricte care trebuie indeplinite.

  In ciuda acestei secretomanii, iPhone 6 si iWatch au aparut intr-o multitudine de imagini pe internet, o gama extrem de variata de zvonuri dezvaluindu-ne aproape toate detaliile celor doua noi produse.

3 COMENTARII