iWatch – primele DETALII despre DESIGN apar in IMAGINI preluate de la partenerul Quanta

  In cursul acestei zile au aparut pe internet o multitudine de imagini in care se presupune ca vedem pentru prima oara DESIGN iWatch si aflam SPECIFICATIILE pe care urmeaza sa le aiba viitorul smartwatch. S-a zvonit acum cateva luni de zile ca iWatch urmeaza sa fie produs de catre cei de la Quanta, iar toate aceste imagini au branding-ul acestei companii, asa ca se pare ca sunt 100% reale.

Will have a mic, speaker and Siri. The flexible multi-touch screen will add a new dimension to the UI. There won’t be any lightning connector or other ports. battery will last over a day. waterproof to about 20m. 8 models will be announced – 4 ‘colors’ 2 sizes. Timeline not yet finalized. Mass production is scheduled to start in January. This is the most complex and expensive product to manufacture to date.The round hole is for the sensor plate that will be in contact with the skin. The chunk thats missing on the side is where the watch’s crown goes.

iWatch design

 

  Conform imaginilor, iWatch va avea o carcasa patrata in care va fi ascuns un ecran flexibil tactil circular care va beneficia de o interfata speciala conceputa de catre compania Apple. iWatch nu va avea un conector Lightning implementat pentru incarcare, asa ca zvonurile privind incarcarea prin inductie par a fi reale. iWatch urmeaza sa fie disponibil in 8 modele, 2 versiuni separate a cate 4 culori urmand a fi prezentate de catre compania Apple in cursul zilei de maine.

iWatch specificatii

 

  iWatch urmeaza sa includa un microfon si un difuzor pentru a interactiona cu Siri, autonomia bateriei urmand a fi de doar o zi, adica similara cu cea a competitorilor directi. Partea interesanta este ca iWatch va fi impermeabil la o adancime de maxim 20 de metri, Apple programand in momentul de fata inceperea procesului de productie la inceputul lunii ianuarie, sursa acestor poze sustinand ca acesta este cel mai complex produs de acest gen pregatit pentru fabricatie.

  iWatch ca contine si senzori biometrici la baza carcasei pentru a permite monitorizarea functiilor vitale ale utilizatorilor, carcasa fiind taiata pentru a permite interactiunea dintre piele si ei.

  In imagini puteti vedea schite ale componentelor pregatite de catre Apple pentru iWatch, printre care placa de baza, carcasa si difuzorul, el urmand a avea un buton Power pentru a putea fi blocat sau deblocat. Placa de baza este circulara, exact precum ecranul, iar per total vorbim despre un produs cu un design ce pare a fi similar cu cel al iPod Nano, dar probabil nimeni nu este uimit de acest lucru.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.