iPhone 6 – procesor quad-core, impermeabilitate si alte SPECIFICATII TEHNICE dezvaluite de un operator de telefonie mobila !

iPhone 6 FUNCTIONAL - iDevice.ro

  La doar o zi distanta de prezentarea iPhone 6 IN DIRECT in cadrul unei conferinte Apple, iata ca un operator de telefonie mobila dezvaluie SPECIFICATIILE TEHNICE iPhone 6 pentru clientii dispusi sa faca o precomanda. China Mobile este operatorul in cauza si informatiile vin pe fondul concurentei tot mai mari intre operatorii din China pentru vanzarea de terminale iPhone 6 cu precomanda.

iPhone 6 SPECIFICATII TEHNICE

  Conform China Mobile, iPhone 6 ca avea un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1334×750 pixeli, chip A8 cu procesor quad-core, grosime de doar 7 mm, un strat protector care il face impermeabil, camera principala de 8 megapixeli si camera frontala de 2.1 megapixeli. Mai mult decat atat, iPhone 6 ar urma sa fie disponibil in 4 versiuni cu 16/32/64/128 GB spatiu de stocare, adica o versiune suplimentara fiind pregatita de catre Apple anul acesta.

4.7-inch version iPhone6, there are 16GB, 32GB, 64GB, 128GB four configurations, gold / white / black three colors; sapphire glass screen, main screen resolution is 1134×750 pixels; Apple A8 quad-core processor; iOS8.0 operating system ; 8 million-pixel rear camera, 2.1 megapixel front camera; handset size 138x67x7mm; Nano SIM card, a single card multi-mode; support waterproof, dustproof.

  Desi sustine ca doua modele ale iPhone 6 vor fi lansate anul acesta, operatorul nu ofera specificatii tehnice pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, asa ca ramanem doar cu acestea. Din pacate e greu de spus daca aceste informatii sunt in totalitate reale, insa o parte dintre ele cu siguranta sunt verifice, in special cele privind ecranul, rezolutia, camerele si grosimea.