Prima Pagina Apple iPhone 6 – primul angajat Foxconn arestat pentru furtul unor componente ale...

iPhone 6 – primul angajat Foxconn arestat pentru furtul unor componente ale noului terminal

0

  Timp de cateva luni de zile pe internet au aparut o multitudine de imagini cu carcasa iPhone 6 nefinalizata si multi au spus atunci ca aceasta componenta nu este reala si nu este a viitorului terminal. Ei bine in final s-a dovedit ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au acelasi tip de carcasa si ca ea este identica, cu cea din pozele aparute pe internet, o parte dintre carcasele acestor poze fiind furate dintr-o fabrica Foxconn de catre un angajat chinez.

  Qiao este denumirea sub care era cunoscut barbatul in fata celor care au cumparat de la el nu mai putin de 6 carcase pentru iPhone 6 platindu-l cu modica suma de 960$. Barbatul le-a vandut unui producator de produse electronice din Shenzen, vazand un anunt publicat de catre acea firma, ea oferind un maxim de 160$ pentru fiecare componenta a iPhone 6 pe care oricine i-o poate aduce din fabrica vreunui partener al companiei Apple.

  Qiao a vandut aceste carcase in luna iulie, prima dintre ele fiind furata tinand-o in buzunar in timpul procedurii de schimbare a turei in cadrul fabricii Foxconn in care lucra, el profitand de aglomeratie pentru a trece usor de gardienii care pazeau muncitorii. Descoperind furtul abia la mijlocul lunii august, cei de la Foxconn au colaborat cu politia locala si au analizat inregistrari video timp de 20 de zile pentru a descoperi persoana care le-a furat.

  In final nimeni nu stie exact ce se va intampla cu fostul angajat al celor de la Foxconn, insa el va fi cel mai probabil condamnat la o pedeapsa privativa de libertate, iar asa aflam cum a vazut lumea intreaga carcasa iPhone 6 si iPhone 6 Plus inainte ca Apple sa o prezinte oficial.