iOS 8 – ce probleme ai intampinat dupa instalare ?

127

  Disponibil de peste 24 de ore, iOS 8 a fost deja instalat de o multitudine de posesori de iDevice-uri, rata de adoptie pentru aceasta versiune a sistemului de operare fiind mai mica decat cea pentru iOS 7. Din pacate iOS 8 a generat diverse probleme pentru utilizatorii care si-au facut curajul de a il instala, astfel ca de la incompatibilitatea unor aplicatii din App Store si pana la probleme cu functiile standar ale iDevice-urilor, diverse plangeri au aparut pe internet.

  Din momentul instalarii iOS 8 GM, aceasta fiind practic versiunea finala a iOS 8, pe iPhone 5S am scapat de problemele generate de versiunea beta, exceptie facand aplicatiile incompatibile. Partea buna este ca si autonomia a crescut in utilizarea de zi cu zi si per total sunt multumit de ceea ce a realizat Apple in ceea ce priveste performantele si stabilitatea sistemului de operare, dar desigur ca aceasta este doar parerea mea.

  Voi ce probleme ati avut dupa instalarea iOS 8 ? Daca ati gasit si o rezolvare pentru ele, va rog sa o mentionati in comentarii pentru a ajuta si alti posesori de iDevice-uri sa si le rezolve pe ale lor.