Apple vinde mai multe unitati ale iPhone 6 decat ale iPhone 6 Plus

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost oficial lansate de catre compania Apple in Cursul zilei de ieri si in baza primelor date privind analizarea traficului de internet, se pare ca primul terminal se vinde in cantitati mai mari. Avand in vedere ca iPhone 6 Plus a devenit indisponibil pentru precomanda cu livrare in 19 septembrie mult mai repede decat iPhone 6, era normal ca aceasta diferenta, mare, sa existe intre ele in ziua lansarii.

  In cursul ultimelor zile s-a spus in repetate randuri ca Apple va avea cantitati extrem de limitate ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru ziua lansarii, iar acest lucru s-a dovedit a fi complet adevarat. Apple are dificultati in a produce suficiente unitati ale iPhone 6 Plus pentru toate persoanele interesate, iar acest lucru este cat se poate de evident din numarul mic de unitati primite sau cumparate de catre utilizatori din magazine ieri.

3 COMENTARII

  1. Salut. Eu astept un iphone 6 intre 26 Sept -1 Oct. M-ar interesa foarte mult o parere in legatura cu bateria. Acum nu sunt sigur daca sa raman la 6 sau sa cumpar un 6+, deoarece este laudat ca bateria ar tine 2 zile. Mersi.
    Poate ai putea sa faci un un review din punctul asta de vedere.

  2. iPhone 6: am avut baterie de la 10:00am pana in jur de 22:30. Aproape 12 ore. Si l-am solicitat ca sa vad pe ce ma bazez (fb, safari, radio, phone, mess.). Cred ca ai vreo 10 – 11 ore bune la iP6.