Minim 10 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi fost vandute de catre Apple in weekend-ul lansarii

iPhone 6 vs iPhone Plus vanzari - iDevice.ro

  Lunea trecuta compania Apple a anuntat ca 4 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate prin intermediul magazinelor sale si cele ale partenerilor, cifra fiind un record. Astazi Apple va anunta cate milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus a vandut in weekend-ul lansarii, iar analistii americani estimeaza ca nu mai putin de 10 milioane de unitati ar fi fost vandute deja in cele 9 tari de pe glob in care compania Apple a organizat lansarile oficiale.

  Cifra este cu doar 1 milion de unitati mai mare decat cea inregistrata anul trecut in cazul lansarii iPhone 5S si iPhone 5C, iar daca veti spune ca vorbim despre o crestere mica, veti gresi. Desi cifra nu este cu mult mai mare, trebuie luat in calcul faptul ca din lista tarilor in care a avut loc lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu a mai facut parte si China, desi anul trecut ea a fost inclusa, iar acest lucru a afecta serios vanzarile companiei Apple cu sute de mii sau poate chiar milioane de unitati.

  Chiar si asa, daca Apple va stabili un nou record de vanzari va genera o crestere si mai mare a pretului actiunilor, iar tot ceea ce s-a aflat pana acum indica faptul ca acest lucru este intrutotul posibil.

8 COMENTARII

  1. Eu unul sunt curios cati ani de-acum in colo vor mai merge pe acest trend ascendent dat de “analisti”, cand toti stim ca nu e chiar asa. De la an la an apple tot vinde din ce in ce mai bine … in 2030 parca si vad: 200 mil. iPhone 40 AWD X6 vandute in primul weekend.

  2. Apple a vandut 4 miliooane in prima zi de precomenzi, care au fost livrate. Separat de ceea ce s-a precomandat si vandut online a existat un stoc pentru magazinele fizice si parteneri. Stocul ala a fost mai mare si s-a epuizat in prima zi peste tot. A fost refacut in weekend s s-a epuizat la fel de repede.

  3. Nu am alte informați dar fiecare companie își lauda produsele , si vânzările. Tu dacă ai fabrica ceva cum ai face reclama ești tu atâta de sigur ca sau vândut atâtea produse. Fiecare sa creadă ce vrea eu le știu pe ale mele.

  4. E cam suspicios ca Apple vinde din ce in ce mai mult, de la an la an. Ma intreb ce se va intampla cand vor trebui sa arate ca au vandut mai putin decat anul anterior…
    Ca sa vanda 10 milioane in 9 tari, inseamna ca au vandut peste 1 milion in fiecare tara, si asta in 2 zile. Cum sa vinzi 500 mii iPhone pe zi (10 ore) in fiecare tara? Cate magazine sunt, si cate iPhone se puteau vinde pe ora, pe minut? 50,000 iphoneuri pe ora vandute in fiecare tara? Posibil, dar putin probabil.