iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 3 – will it blend? (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lBUJcD6Ws6s&w=580&h=370]

  Dupa o tentativa nereusita de a distruge iPhone 6 Plus folosind un blender, iata ca cei de la Blendtec au reusit sa distruga complet noul terminal al celor de la Apple folosind un asemenea aparat. Mai mult decat atat, testul blender-ului a fost facut atat pentru iPhone 6 Plus, cat si pentru Samsung Galaxy Note 3, ambele terminale fiind complet distruse, dupa cum probabil era de asteptat, avand in vedere ca niciun terminal mobil nu a supravietuit pana acum.

7 COMENTARII

  1. OK OK… Ce nu face lumea ca sa mai primeasca niste view-uri pe Youtube? Niste teste fara sens. Un lucru e clar, nici un smartphone nu e perfect. Eu detin un NOTE 3 si un iPhone 5S, fiecare din ele au si plusuri si minusuri. Dar ce pot spune despre compania Apple, e ca incet incet se simte tot mai tare moartea lui Steve Jobs… Se adevereste proverbul “Omul sfinteste locul”. RIP iMISTER Steve Jobs.

  2. Tragic, dar cand colegii la munca mi-au zis dupa lansarea lui iphone 6 si 6 plus ca gata e oficial, lumea s-a convins cel mai bun smartphone este HTC M8 sau cum s-o numi…. Maine cred ca o sa vorbesc numai pe fix…