iPhone 6 Plus este calcat de un BMW, nu se indoaie, nu se rupe (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=p3CcL0RVrzM&w=580&h=370]

  Ieri una dintre cele mai reputate organizatii americane a confirmat faptul ca scandalul in care Apple a fost acuzata ca iPhone 6 se indoaie si iPhone 6 Plus se indoaie a fost exagerat si ca terminalele nu se indoaie in utilizarea normala. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost prezentate ca fiind unele dintre cele mai rezistente smartphone-uri la cazaturi  si diverse accidente, iar clipul video de mai sus incearca sa ne demonstreze acelasi lucru, in el fiind prezentat un iPhone 6 Plus calcat de un BMW.

  Masina trece cu roata peste intregul terminal de doua ori si este oprita cu roata aplicand presiune peste marginea iPhone 6 Plus, insa acesta nu cedeaza, nu se indoaie si nici nu este lasat cu ecranul crapat, asa cum v-ati fi imaginat. iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt terminale rezistente la impact, insa cine nu se asteptata ca aluminiul sa se indoaie daca presiune puternica este aplicata asupra sa, trebuie sa inteleaga faptul ca realitatea este alta.

15 COMENTARII

  1. Cum o sa se indoaie in astfel de test ? Se sprijina pe toata suprafata si presiunea este aplicata aproape uniform pe aproape toata suprafata .
    Meritul e ca nu se sparge .

  2. Sa mentionam ca era un bmw seria 5 ! O masina de peste 1600 kg si cel putin 400 kg pe o roata fata ! Masina mea ( cu mine la volan ) are pe o roata fata 490 kg ! Acum desigur ca daca era pe o suprafata cu denivelari se schimba raportul greutate/cm2 , dar aici s-a aratat cat de rezistenta e carcasa si ecranul la minim 400 kg !!!

  3. Avantajul carcasei fara capac . Dar si sticla de pe ecran este extraordinara ! Am vazut si in testele de indoire cat de elastica e . La Samsung s-a fisursat foarte repede in testul de indoire , desigur si-a revenit carcasa din plastic ( policarbonat ) ….

  4. Luati in calcul ca telefonul este pus pe spate deci luati in calcul camera care ridica telefonul deci nu este chiar un contact pe toata suprafata…

  5. Nu e de apreciat ca nu se indoaie,e vorba de fizica sunt mai multe chestii de zis aici,dar e de apreciat faptul ca a rezistat ecranul si nu s-a spart.

  6. @ Adioff, deci daca masina cu tine inauntru are cu 90 kg mai mult pe o singura roata, inseamna ca tu ai 90×4=360kg. Tare!
    Cum zice zaone, ce conteaza ca are cu cateva kg in plus sau in minus? E o MASINA! Putea sa aiba doar 90 kg, tot era enorm…