iOS 8.1 – cand va fi lansat si ce aduce nou?

  iOS 8.1 este viitorul update important pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in cursul serii trecute a anuntat ceva aduce nou si cand va fi disponibil. iOS 8.1 a fost testat in versiune beta timp de aproximativ 3 saptamani de zile de catre compania Apple, iar in zilele urmatoare vom avea ocazia de a il instala in iDevice-urile noastre si de a beneficia de cateva functii noi, dar si de multe rezolvari ale problemelor existente.

iOS 8.1 – cand va fi lansat si ce aduce nou?

  iOS 8.1 va fi lansat pe 20 octombrie, adica luni, de catre compania Apple, toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch putandu-l instala atunci prin intermediul iTunes sau a sistemului Software Update. iOS 8.1 va fi disponibil ca un update GRATUIT pentru noi si daca va intrebati de ce a ales Apple sa mentioneze acest lucru, ei bine raspunsul este simplu: deoarece in trecut compania americana cerea bani pentru asemenea actualizari, dar a reunntat la acest “obicei” cu multi ani in urma.

  iOS 8.1 va aduce urmatoarele noutati:

  • Apple Pay – sistem de plati mobile care va fi disponibil in iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air, el urmand a fi lansat initial doar in SUA pe data de 20 octombrie;
  • Camera Roll – Apple va schimba denumirea albumului Recently Added, Recent adaugate, din aplicatia Poze a iOS 8, in el fiind listate toate pozele si clipurile video inregistrate cu iDevice-urile noastre, sau salvate in ele;
  • iCloud Photo Library – disponibila in versiune beta, acest sistem va permite sincronizare automata in iPhone, iPad, iPod Touch si Mac a tuturor pozelor si clipurilor din aplicatia Poze, atat timp cat ele sunt logate la acelasi Apple ID.

  iOS 8.1 va fi lansat luni seara si desigur ca va astept pe iDevice.ro sa discutam despre update si importanta sa.

23 COMENTARII

  1. Salut, chiar sunt curios si eu de lag-ul acela cand raspunzi…destul de enervant…ne poate ajuta cineva cu un raspuns dintre cei care testati beta? Mersi

  2. Sa vedeti ce e pe Yosemite.. imi vine sa plang. Retina mid 2014, animatiile au lag. Nu inteleg cum a iesit din PUBLIC beta cu buguri de genul la UI, chiar nu inteleg.

  3. @Dark

    EXACT !! Detin MBPr mid-2014 cu GPU GT750M si am asteptat cu fiecare update de la PB de la 3 incoace sa rezolve animatiile care lagheaza.. nimic… aceeasi problema si pe iPhone 5 de cand cu iOS 7…
    Isi bat joc de noi…

  4. Eu am un MacBook Pro din 2009, cu Yosemite recent instalat. Se mișcă EXCELENT, aproape ca nou, DAR am făcut clean install. Mi-a luat 1h30 (cu tot cu timpii de așteptare pentru copierea pe stick a fișierului de instalare și instalarea propriu-zisă și setarea, etc.) Nu are lag în aproape nimic, și animațiile sunt foarte fluide. Faceți la fel, merită pe deplin! (Neapărat back-up time machine înainte…clean install presupune ștergerea disk-ului Macintosh HD). Găsiți pe google toate detaliile.

  5. Problema cu UNABLE TO DOWNLOAD se rezolva DOAR cu ajutorul unui restore din DFU mode.
    Testat si merge.
    Vorbind despre 8.1, eroarea aceasta nu a fost rezolvată.

    Restore si dispare. In schimb dacă alegeți sa downloadati albumul U2 disponibil gratuit in iTunes store, eroarea va reapărea.

  6. Unde e @AppleForever sa ne explice cum e cu produsele premium??? Poate ca sunt hater dar sper ca au rezolvat problema cu wireless-ul la ipad caci trebuie sa ii tot dau restart cand nu mai merge.