iPad Air 2 include Apple SIM – cartela SIM Apple universala pentru schimbarea rapida a operatorilor de telefonie mobila

  O surpriza extremd e interesanta inclusa de catre compania Apple in iPad Air 2 este Apple SIM, sau cartela SIM Apple, aceasta permitand utilizatorilor sa schimbe rapid operatorii de telefonie mobila oricand doresc. Apple SIM este implementat doar in tabletele iPad Air 2 4G comercializate in SUA si dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, ea ofera optiunea de a alege planuri tarifare de la unul dintre cei 3 mari operatori din tara, fara a avea o cartela a lor introdusa in produs.

  Practic aceasta cartela SIM Apple le permite utilizatorilor sa schimbe rapid planurile tarifare utilizate pentru internet 4G in SUA, Apple oferind optiuni pentru 3 dintre marii operatori americani, ele fiind disponibile in meniul de setari ale tabletei. Includerea Apple SIM in iPad Air 2 va simplifica procesul de folosire a serviciilor unui operator de telefonie mobila, utilizatorii nemaifiind obligati sa ceara o cartela de la acestia si sa ramana cu ea chiar daca nu sunt multumiti.

  Acum americanii vor putea schimba planul tarifar de internet oricand nu sunt satisfacuti de el, totul fara a mai inlocui cartela din tableta. Apple SIM va putea fi extrasa din tableta si inlocuita cu un alt SIM normal.

3 COMENTARII

  1. […] Apple SIM este o cartela SIM universală produsă de către compania Apple în ideea de le oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege între ofertele câtorva operatori de telefonie mobilă pentru a avea o conexiune de internet disponibilă pentru propriile terminale. Din păcate ideea celor de la Apple nu a fost îmbrățișată de către toți operatorii de telefonie mobilă, doar trei din SUA și unul din Europa aderând la sistem, unul din SUA blocând cartela în rețeaua sa în momentul alegerii unei oferte proprii. […]