Prima Pagina Apple AT&T codează Apple SIM-urile din iPad Air 2 și iPad Mini 3

AT&T codează Apple SIM-urile din iPad Air 2 și iPad Mini 3

5

  După prezentarea iPad Air 2 și iPad Mini 3 v-am spus că Apple a inclus în noile sale tablete o cartelă Apple, sau Apple SIM, universală care permite alegerea unui plan tarifar oferit de 4 operatori de telefonie mobilă, ofertele putând fi schimbate oricând. Deși ideea sună grozav în teorie, în realitate operatorul de telefonie mobilă AT&T codează aceste cartele în propria rețea în momentul în care este activată o ofertă proprie, utilizatorii fiind nevoiți să cumpere un alt Apple SIM, sau o cartelă normală, pentru a folosi tableta în altă reșea.

Using Apple SIM, you can choose from different cellular carriers and their various programs. The data plans vary by carrier. For instance, in the United States, you can choose a domestic plan from either Sprint or T-Mobile and also pick an alternate plan from the other carrier as needed. When you choose AT&T on iPad Air 2 and iPad mini 3, AT&T dedicates Apple SIM to their network only.

  Imaginea de mai sus a fost publicată de către CEO-ul T-Mobile SUA, care încerca să demonstreze tactica rușinoasă a celor de la AT&T, dar există și o parte bună în toată aceasta problemă americană. Tabletele iPad Air 2 și iPad Mini 3 nu sunt efectiv blocate în rețeaua operatorului, astfel că dacă schimbați cartela cu alta a unui alt operator, ea va funcționa fără probleme în tableta voastră.