iPad Air 2 și iPad Mini 3 devin disponibile pentru cumpărare în România

  iPad Air 2 și iPad Mini 3 trebuiau să fie lansate în cursul vinerii trecute în România, dar lansarea a fost amânată din variate motive în țara noastră, tabletele fiind disponibile din nou pentru cumpărare în anumite magazine online. În această pagină găsiți toate modelele noilor tablete iPad care pot fi cumpărate în România în momentul de față problema fiind că niciunul dintre ele nu este efectiv disponibil pentru livrare după plasarea unei comenzi la un magazin.

Livrare iPad Air 2 și iPad Mini 3

  Precomenzile pentru iPad Air 2 și iPad Mini 3 făcute până acum vor fi livrate în perioada următoare, un stoc de unități ajungând deja la magazinele noastre online partenere ale Apple, așa că ar trebui să fiți contactați pentru livrare. Nu se știe în ce măsură vor fi onorate toate comenzile pentru cele două noi tablete ale companiei Apple, dar dacă ați făcut o precomandă chiar în ziua în care ele au fost disponibile pentru precomandă, atunci ar trebui să vă primiți produsul zilele acestea, sau săptămâna viitoare.

Preturi iPad Air 2 și iPad Mini 3

  V-am prezentat încă de acum 7 zile prețurile oficiale în România pentru cele două tablete ale companiei Apple, ele fiind identice în toate magazinele online partenere ale Apple, așa că indiferent de unde faceți achiziția, veți beneficia de acelasi preț și aceeași garanție. Mai jos aveți listate toate prețurile pentru iPad Air 2 și iPad Mini 3 în țara noastră cu link către fiecare model în parte, în momentul de față fiecare unitate putând fi precomandată de către voi.