Prima Pagina Apple iOS 8.1.1 jailbreak este demonstrat intr-un prim Video

iOS 8.1.1 jailbreak este demonstrat intr-un prim Video

  iOS 8.1.1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple si blocheaza Pangu jailbreak-ul lansat la sfarsitul lunii trecute, cei din Cupertino blocand 3 dintre cele  7 vulnerabilitati folosite pentru aceasta solutie de jailbreak. Desi parea putin probabil sa mai vedem o solutie de jailbreak pentru iOS 8.1.1 sau iOS 8.2 prea curand, iata ca binecunoscutul hacker iH8sn0w a publicat un clip video in care ne demonstreaza una. Mai sus puteti vedea realizarea sa, ea avand la baza o vulnerabilitate proprie descoperita de catre el si alti hackeri, ea fiind modificata pentru a permite exploatarea acestei versiuni a sistemului de operare.

Been working on this since last Friday with @XanderKitteh (really awesome dude). This uses some new research between the two of us (not bootrom related[aw ik], but not HFS either). Still only limited to working with 30pin devices due to no serial over lightning 🙁

  Jailbreak iOS 8.1.1 este deocamdata posibil NUMAI pentru terminalele care au port de 30 de pini, adica toate cele lansate pana la iPhone 5, deci nu va asteptati ca ea sa ajunga prea curand pentru noi. Avand in vedere ca Apple a lansat si iOS 8.2 beta 1 in cursul serii trecute, orice echipa de hackeri va evita sa mai lanseze vreun jailbreak nou pana in momentul lansarii oficiale a acestui update, adica anul viitor, cand vom avea si Apple Watch. iH8sn0w a lansat anul trecut o solutie de jailbreak pentru iOS 6.x cu putin timp inaintea lansarii iOS 7, asa ca ne putem astepta ca de la el sa vina a doua solutie de jailbreak pentru iOS 8.

 • Andrei

  Ai primit asta de la mine! :))))

 • Mircea Mihai

  Imaginati-va jailbreak pentru iWatch… Mindblown

 • Vlad

  iH8sn0w e tata lor :))

 • Lich991

  @Mircea Mihai chiar că…

 • Pepsi

  Acelasi iH8sn0w, cu un alt video, ca si multe altele in care ne arata cit e de hacker, fara a face nimic altceva decit sa se laude. Acelasi iH8sn0w, care a venit cu un JB deplorabil pt. iOS 6.1.2-6.1.3, asta dupa ce venise cu un video identic cu cel de acum. Si iH8sn0w poate sa-i faca JB si lui maica-sa ca nu mai pun botu’, pentru ca din cauza lui am ajuns fara sa vreau la iOS7 acum un an si ceva.

 • Dani

  Salut, am o intrebare: am remarcat ca in postare scrie ” Jailbreak iOS 8.1.1 este deocamdata posibil NUMAI pentru terminalele care au port de 30 de pini, adica toate cele lansate pana la iPhone 5″. Asta inseamna ca pot face JB la 8.1.1 pe iPad2?
  Daca da, ce folosesc, ultimul Pangu?
  Multumesc celor care isi sacrifica timp pentru un raspuns 🙂