Pretul iPhone 6 la doua luni dupa lansare

Pretul iPhone 6

  Pretul iPhone 6 in Romania a fost cu minim 150 de de euro mai mare decat cel din Apple Store in momentul lansarii oficiale din 9 tari de pe glob, diverse magazine online din tara noastra listand atunci terminalul ca fiind disponibil pentru precomanda. Pe parcursul acestor doua luni de zile pretul iPhone 6 in Romania a fluctuat constant la toate aceste magazine online, cea mai mica valoare a sa fiind inregistrata in cadrul Black Friday, atunci el fiind disponibil in anumite oferte la o valoare echivalenta cu cea a Apple Store-urilor europene, adica pretul considerat a fi corect de catre majoritatea romanilor.

Pretul iPhone 6 in Romania

  Pretul iPhone 6 in Romania va fluctua constant in urmatoarea luna de zile pe masura ce majoritatea magazinelor online isi vor pregati ofertele pentru Mos Nicolae si Mos Craciun, asa ca daca ati asteptat sa cumparati un asemenea terminal, probabil veti gasi unul la pret bun in curand. Avand in vedere ca pretul iPhone 6 minim a fost deja inregistrat la valoarea de 3099 lei la magazinele serioase, pana de Craciun ma astept ca acest pret sa devina rapid cel de baza pentru care veti putea cumpara terminalul de la o multitudine de magazine online, doar cei de la Orange putand avea un pret mai mic in perioada sarbatorilor de iarna.

  Desi pretul iPhone 6 va scadea simtitor la magazinele online, din pacate exista sanse mari ca terminalele vandute de catre ele in tara noastra sa fie cumparate din SUA si comercializate aici cu profitul corespunzator unei asemenea intreprinderi. Chiar si asa, nu trebuie sa va faceti griji ca dispozitivele nu vor functiona in retelele noastre de telefonie mobila, deoarece ele sunt compatibile inclusiv cu retelele 4G, iar asta deoarece Apple a ales sa unifice principalele benzi LTE de pe glob in aceste terminale cu un chip baseband nou si disponibil numai in aceste modele ale iPhone.

6 COMENTARII

  1. Si la cele din SUA imi dau ei un adaptor de la ei? Nu,merci. De ce as lua de la un magazin online si nu de la Orange unul neverlock,care pe langa pretul considerabil mai ieftin(125€) e si varianta europeană?