Tim Cook se intalneste cu oficiali chinzi pentru a prezenta Apple Watch

Tim Cook chinezi

  Zilele trecute Tim Cook, Mark Zuckerberg si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, s-au intalnit cu ministru spatiului ciberneric din China, Lu Wei, pentru a discuta despre diversele probleme pe care companiile le au in respectiva tara. Wei se afla intr-o vizita oficiala in SUA si in imaginea de mai sus il puteti vedea impreuna cu Tim Cook, CEO-ul Apple profitand de ocazie pentru a ii prezenta reprezentantului guvernului chinezi viitorul Apple Watch care va fi lansat anul viitor.

  Separat de prezentarea Apple Watch, Tim Cook a profitat de ocazie si pentru a discuta despre securitatea serviciilor de internet ale companiei Apple, iar asta deoarece cu doar cateva saptamani in urma guvernul chinez a redirectionat traficul spre iCloud.com catre un website propriu pentru phishing. E greu de spus daca Apple va reusi in viitor sa tempereze tendintele guvernului comunist de a fura username-urile si parolele propriilor cetateni utilizatori de iDevice-uri, insa este clar ca securitatea in China nu este o prioritate pentru guvern.

  Separat de presedintii Apple, Facebook si Amazon, la intalnire a fost prezent si vicepresedintele Baidu, Zhu Guang, iar mai multe detalii gasiti aici.