CES 2015 – Qualcomm prezinta casa viitorului (Video)

  CES 2015 este pe cale sa inceapa, iar cei de la Qualcomm s-au gandi sa ne faca un mic preview pentru ceea ce urmeaza ei sa prezinte in cadrul conferintei internationale. In clipul video de mai sus putem vedea viziunea celor de la Qualcomm pentru casa interconectata a viitorului, o multitudine de dispozitive electronice fiind conectate la aproape orice obiect folosit in casa.

  De la chiuveta si pana la televizor sau masina de spalat, cei de la Qualcomm isi imagineaza ca in viitor vom avea dispozitive conectate la internet capabile sa ne trimita notificari. Fie ca am uitat apa deschisa, ca am uitat sa luam rufele din masina sau sa luam pastila, dispozitivele interconectate ne pot trimite notificari pe propriile terminale mobile cu alerte pentru fiecare actiune.

From your water meter, faucet and TV to your washing machine and even your light bulbs, take a walk through Qualcomm’s connected home and see how the Internet of Everything will change your life.

    Avand in vedere existenta acestui preview, este usor de inteles ca in cadrul CES 2015 Qualcomm va recrea intr-un mod sau altul tot ceea ce vedem in clipul video din acest articol. Imi imaginez ca Qualcomm va avea disponibila o cabina pe care o va amenaja special pentru a putea demonstra toate dispozitivele interconectate, dar si modul in care ele interactioneaza cu noi.

  CES 2015 incepe oficial pe data de 6 ianuarie, insa maine am putea vedea primele produse prezentate de catre diversi producatori.