CES 2015 – cel mai mare eveniment de tehnologie al 2015

CES 2015

  CES 2015 este cel mai mare eveniment anual dedicat tehnologiei, iar saptamana viitoare el va avea startul in Las Vegas, Nevada. Producatori de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, televizoare, PC-uri, masini, accesorii, electrocasnice si aproape orice fel de aparat electronic vor fi prezenti in perioada 6 – 9 ianuarie pentru a-si prezenta viitoarele produse.

  Ca de obicei, compania Apple evita sa participe la evenimentele CES, iar CES 2015 nu va face exceptie din vreun punct de vedere. Chiar daca Apple va lipsi, o gama foarte variata de produse accesorii ale iDevice/Mac-urilor vor fi prezente, asa ca ea va fi in mintile tuturor celor prezenti acolo intr-un fel sau altul.

  Urmand traditia anilor trecut, CES 2015 va avea cel mai probabil startul neoficial in cursul zilei de maine cand multipli producatori si-ar putea prezenta produsele. Unele companii au tinut anul trecut conferinte chiar si inaintea datei oficiale de inceput a CES, asa ca s-ar putea sa vedem cine stie ce produse interesante prezentate inainte de vreme acolo.

CES 2015 – ce trebuie sa stii

  In domeniul telefoanelor mobile Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 Hima par a fi principalele terminale interesante. Atat cei de la HTC, cat si cei de la Samsung se pregatesc sa prezinte cele doua varfuri de gama in cadrul CES 2015, ele urmand a concura cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus ale companiei Apple.

  Separat cei de la LG, Sony, sau chiar Motorola ar putea veni cu produse noi, atat in ceea ce priveste tabletele, cat si in ceea ce priveste smartphone-urile. Desigur ca vor exista competitoare si pentru MacBook-uri, insa partea cea mai interesanta a fost intotdeauna reprezentata de accesoriile pentru iDevice-urile noastre.

  An dupa an diversi producatori vin cu produse extrem de interesante care potenteaza functionalitatea iDevice-urilor si ma astept ca anul acesta lucrurile sa nu fie diferite. In final CES 2015 se anunta a fi un eveniment extrem de interesant in care smartwatch-urile vor avea un loc fruntas, aceasta categorie de produse fiind anuntata a domina anul 2015.

  iDevice.ro va va tine la curent cu toate noutatile importante in legatura cu CES 2015, asa ca nu uitati sa reveniti incepand de maine pentru a le afla.