ITG Edge – folia ce impiedica indoirea iPhone 6 (Video) – CES 2015

http://vimeo.com/111908480

  ITG Edge este o noua folie pentru iPhone 6 prezentata in cadrul CES 2015 si daca va temeti ca terminalul vostru s-ar putea indoi in timpul utilizarii, ei bine ea va vine in ajutor. ITG este cel mai mare vanzator de folii de protectie din Japonia, iar acum incearca sa isi aduca produsele la nivel global pentru a ajuta utilizatorii din lumea intreaga.

  Avand in vedere toate problemele legate de indoirea iPhone 6, cei de la ITG s-au gandit ca ITG Edge ar fi solutia perfecta pentru utilizatori. Avand o grosime de doar 0.4mm, folia facuta din sticla cu silicon lichid este capabila sa reduca sansele de deformare ale terminalelor noastre cu pana la 45%, conform testelor producatorului.

  In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a rigiditatii terminalului dupa aplicarea ITG Edge, el fiind capabil sa reziste unei presiuni destul de mari. Fiind subtire si cu o greutate de doar 11 grame, ITG Edge nu va impiedica utilizarea terminalelor in viata de zi cu zi si nici nu va va deranja prea mult cand tineti dispozitivul in mana.

http://vimeo.com/114951899

ITG Edge – folia care impiedica indoirea iPhone 6

  ITG Edge este facuta special pentru iPhone 6, deci pentru iPhone 6 Plus nu exista deocamdata informatii privind lansarea unui produs similar. Interesant pentru ITG Edge este faptul ca folia este facuta special pentru a acoperi inclusiv partile curbate in exterior ale ecranului iPhone 6, deci ofera protectie totala pentru utilizatori.

  ITG Edge urmeaza sa fie disponibila pentru cumparare la pretul de 45$, unul suficient de mic pentru a motiva utilizatorii sa isi protejeze corespunzator terminalele.

  Nu uitati sa urmariti toate noutatile CES 2015 pe iDevice.ro!