Call Enhancer te ajuta sa suni mai usor cu numar ascuns si nu doar atat (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Q4ePWanvmCw

  Call Enhancer este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, iar cu autorul sau putem implementa noi functii pentru aplicatia Phone. Prima dintre ele are legatura cu apelarea cu numar necunoscut, sau fara ID de apelant, tweka-ul implementand un buton special care efectueaza acest tip de apel fara a fi nevoie sa activam setarea speciala din aplicatia Configurari.

  Ce de-a doua functionalitate implementeaza un meniu de confirmare a apelarii numerelor de telefon selectate din agenda de contacte sau oricare dintre aplicatii. In baza acestei functii nu vom mai apela din greseala numere de telefon pe care nu dorim sa le apelam, asa ca nu veti face apeluri nedorite la vreo persoana.

If you call someone with Call Enhancer enabled by tapping on the contact or a number, the phone app will launch as it would do normally, but instead of dialing the number directly, it will ask you first if you really want to call the number. It also adds a second call button to the dialer in the Phone App, which allows you to call with suppressed phone number.

  Functionalitatea Call Enhancer este implementata din momentul instalarii in iPhone-urile noastre, el fiind disponibil pentru descarcare la pretul de 1$ din repo-ul BigBoss al Cydia.